Yazım nasıl genjler :sirit:
Türe Üye Konu Sahibi ali_gfb_1907' Alıntı: sen arapçayıdamı biliyodun Genişletmek için tıkla ... Gülmedim.
doctorrr Üye Yazı fena değil de çizimde çuvallamışsın malum aceleyle geçiricem derken ucube şekiller çıkıyor
Türe Üye Konu Sahibi Ilkokuldan beri en iyi çizdiğim şey cin ali olduğu için bu şekiller çok da dert değil
Kerim. Üye Türe' Alıntı: Bir daha konularima yorum yapma. Genişletmek için tıkla ... Ahahahahakahkaka attim
Kerim. Üye Türe' Alıntı: Yoru len Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Bu arada tanisalim ben kerim.denizlideyimyaş 16
Türe' Alıntı: Yoru len Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Bu arada tanisalim ben kerim.denizlideyimyaş 16
codblackops2 Üye Türe' Alıntı: Bir daha konularima yorum yapma. Genişletmek için tıkla ... Bende şöyle diyeyim o zaman Yazın çok kötü süleyman Neyse şaka bi yana fena değil idare eder
Türe' Alıntı: Bir daha konularima yorum yapma. Genişletmek için tıkla ... Bende şöyle diyeyim o zaman Yazın çok kötü süleyman Neyse şaka bi yana fena değil idare eder
MrExpert Üye Siz benim yazdığım arapça yazıları görün ciddiyim arapça hocam bile okuyamıyor sınavlardada 20 nin üzerine geçmiyor tabi
Siz benim yazdığım arapça yazıları görün ciddiyim arapça hocam bile okuyamıyor sınavlardada 20 nin üzerine geçmiyor tabi