Bu videodakilerin yarısı saçma geliyor bana.Like-Dislike çubuğuda gösteriyor durumu zaten![]()

Neler var tam dinlemedim![]()

Telefonun boyutu kullanım kolaylığı vs.Hiç NFC göz tanıma multiwindow dan bahseden yok.![]()

Göz tanıma metin okurken acayip ise yariyo haamultiwindow artik kullanmıyorum ama cok guzel
boyut cok da dert degil
![]()
(Annem'in s3'ünde) 
Ben daha multiwindow bile göremedim
Send from my Ultra-Modded Galaxy S

Ben daha multiwindow bile göremedim
,s2 için cwm kurulumu vardı galaxy s'e portlarsan eğer sendede olur ama ram'in yetmeyeceğinin altını çiziyorum ve tekrar tekrar çiziyorum 
Portlamadilar mi la![]()

Portlanamamasının nedeni basit.Samsung framework gerekiyor.dolayısıyla ics-jb samsung tabanlı bir rom.Portlamadilar mi la![]()
vah garibiim,s2 için cwm kurulumu vardı galaxy s'e portlarsan eğer sendede olur ama ram'in yetmeyeceğinin altını çiziyorum ve tekrar tekrar çiziyorum
- - - Eklendi - - -
Ram sıkıntı işte![]()
Portlanamamasının nedeni basit.Samsung framework gerekiyor.dolayısıyla ics-jb samsung tabanlı bir rom.
Ram az olsada yeter.yukarıya nedenini yazdım
,portlansa bile ram yetmez bikere yani ikide bir atar bence 
Adamin telefonu bizimkilerden hizli nerdeyse talip![]()

operada gezerken operadan atıyor diyen sen değilmiydin ?,portlansa bile ram yetmez bikere yani ikide bir atar bence
![]()

talip laf yetiştirdiğn adamın telefonuna yaptıkları senin s3 hakkında bildiklerini ikiye katlar kalıbımı basarım adamın telefonu senden hızlı olduğunu da düşünmekteyim![]()
s3'ten hızlı olduğunu mu düşünüyorsun ? ben Ali'den yazılım konusunda daha bilgiliyim demedim ki adam telefonun canını okumuş baksana modifikasyonlara imzasında yazıyor 
Evet adamin saydiklarinin cogu sacma yok tasarimi yok kullanimi falan gibi seyleri anlatmis hatta girdi amazona i5 aksesuar ilani daha fazla dedi ya sacmaladi iyice![]()
hiç sorma ya bide gösteriyor utanmadan 
O taaa 5800 zamanındaydıoperada gezerken operadan atıyor diyen sen değilmiydin ?,portlansa bile ram yetmez bikere yani ikide bir atar bence
![]()

dimi
- - - Eklendi - - -
Xloud ile bravia engine'yi nasıl yaptın len ?![]()
: