İphone 5'in Galaxy S3'ten İyi Olan 50 Yanı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
    Konu Sahibi
İphone 5'in Galaxy S3'ten İyi Olan 50 Yanı
[video=youtube;ggBEJR2WMI0]http://www.youtube.com/watch?v=ggBEJR2WMI0[/video]

İkilemde kalan arkadaşlara inşallah yardımcı olur.

restmod

restmod

Üye
Bu videonun bide tam tersi vardi o daha guzeldi sanki :hmmm

PriZm

PriZm

Üye
Bu videodakilerin yarısı saçma geliyor bana.Like-Dislike çubuğuda gösteriyor durumu zaten :D

Türe

Türe

Üye
Göz tanıma metin okurken acayip ise yariyo haa :ehe multiwindow artik kullanmıyorum ama cok guzel :) boyut cok da dert degil :)

avcitalip

avcitalip

Üye
Göz tanıma metin okurken acayip ise yariyo haa :ehe multiwindow artik kullanmıyorum ama cok guzel :) boyut cok da dert degil :)

aynen öyle,multiwindow'u youtube'tan müzik dinlerken facebook'ta falan gezinmek için kullanıyorum genelde :ehe (Annem'in s3'ünde) :)

PriZm

PriZm

Üye
Ben daha multiwindow bile göremedim :zzz:

Send from my Ultra-Modded Galaxy S

Türe

Türe

Üye
Adamin telefonu bizimkilerden hizli nerdeyse talip :ehe

PriZm

PriZm

Üye
Portlamadilar mi la :hmmm
Portlanamamasının nedeni basit.Samsung framework gerekiyor.dolayısıyla ics-jb samsung tabanlı bir rom.
vah garibiim :D,s2 için cwm kurulumu vardı galaxy s'e portlarsan eğer sendede olur ama ram'in yetmeyeceğinin altını çiziyorum ve tekrar tekrar çiziyorum :evet:

- - - Eklendi - - -

Ram sıkıntı işte :evet:

Ram az olsada yeter.yukarıya nedenini yazdım

avcitalip

avcitalip

Üye

Portlanamamasının nedeni basit.Samsung framework gerekiyor.dolayısıyla ics-jb samsung tabanlı bir rom.

Ram az olsada yeter.yukarıya nedenini yazdım

operada gezerken operadan atıyor diyen sen değilmiydin ? :D,portlansa bile ram yetmez bikere yani ikide bir atar bence :evet:

MertcaN9

MertcaN9

Üye

operada gezerken operadan atıyor diyen sen değilmiydin ? :D,portlansa bile ram yetmez bikere yani ikide bir atar bence :evet:

talip adamın telefonuna yaptıkları senin s3 hakkında bildiklerini ikiye katlar kalıbımı basarım adamın telefonu senden hızlı olduğunu da düşünmekteyim :D

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
restmod

restmod

Üye
Evet adamin saydiklarinin cogu sacma yok tasarimi yok kullanimi falan gibi seyleri anlatmis hatta girdi amazona i5 aksesuar ilani daha fazla dedi ya sacmaladi iyice :D

avcitalip

avcitalip

Üye

talip laf yetiştirdiğn adamın telefonuna yaptıkları senin s3 hakkında bildiklerini ikiye katlar kalıbımı basarım adamın telefonu senden hızlı olduğunu da düşünmekteyim :)

yuh be :ehe s3'ten hızlı olduğunu mu düşünüyorsun ? ben Ali'den yazılım konusunda daha bilgiliyim demedim ki adam telefonun canını okumuş baksana modifikasyonlara imzasında yazıyor :evet:

- - - Eklendi - - -

Evet adamin saydiklarinin cogu sacma yok tasarimi yok kullanimi falan gibi seyleri anlatmis hatta girdi amazona i5 aksesuar ilani daha fazla dedi ya sacmaladi iyice :D

:ehe hiç sorma ya bide gösteriyor utanmadan :)

PriZm

PriZm

Üye
Bu arada imzam güncel değil şuan.pc yi açtığım zaman güncellerim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt