Resme tıkladığınızda sayfa açılıyor.link mi yanlış acaba? Bi görselden başka bişey yokta linkte?![]()
Resme tıkladığınızda sayfa açılıyor.
Mobilden açılmıyor valla sadece bir fotoğraf çıkıyor, ona da tıklayınca boş sayfa geliyor!
Bilgisayardan girersen hallolur. ___kaptan___ yorumunu bekliyorum
genelde eksik/hatalı yazıyorlar da
/ PC yok malesef yaa 7x24 mobilciyim ben

senden bahsettigime gore doğru yazmamış gereküzüldüm metodlar, deneyimler, makaleler filan herşey vardi.
- - - Eklendi - - -

ama olmadi odaklaniyorum kulağımda feci bi uguldama ve heryerim uyusuyor ama konsantre olamiyorum çünkü ben hareketsiz durdukca kaslarımın istemsiz atmaya başlıyor . daha sonra denemek için vazgectim ama ayağa kalktigimda bacaklarımda guc kalmamıştı zorla ayakta duruyodum ve kafamda bi bulanma ve hafif agri var 
beyler denedim oldu gözlemleri mi anlatıyorum ilk başta vücut aşağı çekildi rüyada gibisin ama uyanık olduğunu biliyorsun bir el resmen beni aşağı çekiyor ama yukarı çıkıyor gibide oluyorum yapanlar anlamıştir beni simdi. Ayrıca korkmayin falan diyorlar ya korkun hocam mutlaka korkun resmen tavanda ölmüş gibi yatakta görüyorsun kendini ama olmedini biliyorsun. Korktum aniden uyandım kalbim fırlayacak gibiydi

Tebrikler diyelim öyleyse darısı, bu durumu ilerleterek istediğiniz yerlere gitmenize diyelim![]()
![]()
hocam sağol senin gözlemlerin neler? Ben mesala korkuyorum oda dişina çıkamiyorum sen çıkabiliyormusn o elektriklenmeyi biraz olsun üstünden atabiliyormusn?

Geçenlerde böyle bir film izlemiştim adam istedigi anda istedigi yerde olabiliyordu sadece bir fotografa ve ya kartpostala bakıp kendini orda hayal ediyordu ve birden kendini orda buluyordu![]()