Astral Seyahate Son Nokta

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
    Konu Sahibi
Astral Seyahate Son Nokta
Arkadaşlar, burada astral seyahat ile ilgili bilmek istediğiniz ve istiyebileceğiniz herşey var. Bir göz atın bakalım :sirit::sirit:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
link mi yanlış acaba? Bi görselden başka bişey yokta linkte? :allalla:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
resme tikla bisry çıkıyor olabilir. bende flash player uyarisi var

___kaptan___

___kaptan___

Üye
SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
    Konu Sahibi
senden bahsettigime gore doğru yazmamış gerek :) üzüldüm metodlar, deneyimler, makaleler filan herşey vardi.

- - - Eklendi - - -

senden bahsettigime gore doğru yazmamış gerek :) üzüldüm metodlar, deneyimler, makaleler filan herşey vardi.

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim ben bugün denedim :ehe ama olmadi odaklaniyorum kulağımda feci bi uguldama ve heryerim uyusuyor ama konsantre olamiyorum çünkü ben hareketsiz durdukca kaslarımın istemsiz atmaya başlıyor . daha sonra denemek için vazgectim ama ayağa kalktigimda bacaklarımda guc kalmamıştı zorla ayakta duruyodum ve kafamda bi bulanma ve hafif agri var :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Yavaş yavaş zirveye yaklaşıyorsun :oke: ben bugece denemeyi arzuluyorum inşallah bakalım bi kafa duru şuan sinir stres yok bende şuan için bakalım bi :)

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
    Konu Sahibi
good luck bro ;)

angry_birdss

angry_birdss

Üye
beyler denedim oldu gözlemleri mi anlatıyorum ilk başta vücut aşağı çekildi rüyada gibisin ama uyanık olduğunu biliyorsun bir el resmen beni aşağı çekiyor ama yukarı çıkıyor gibide oluyorum yapanlar anlamıştir beni simdi. Ayrıca korkmayin falan diyorlar ya korkun hocam mutlaka korkun resmen tavanda ölmüş gibi yatakta görüyorsun kendini ama olmedini biliyorsun. Korktum aniden uyandım kalbim fırlayacak gibiydi

___kaptan___

___kaptan___

Üye
beyler denedim oldu gözlemleri mi anlatıyorum ilk başta vücut aşağı çekildi rüyada gibisin ama uyanık olduğunu biliyorsun bir el resmen beni aşağı çekiyor ama yukarı çıkıyor gibide oluyorum yapanlar anlamıştir beni simdi. Ayrıca korkmayin falan diyorlar ya korkun hocam mutlaka korkun resmen tavanda ölmüş gibi yatakta görüyorsun kendini ama olmedini biliyorsun. Korktum aniden uyandım kalbim fırlayacak gibiydi

Tebrikler diyelim öyleyse darısı, bu durumu ilerleterek istediğiniz yerlere gitmenize diyelim :) :tebessüm:

angry_birdss

angry_birdss

Üye
Tebrikler diyelim öyleyse darısı, bu durumu ilerleterek istediğiniz yerlere gitmenize diyelim :) :tebessüm:

hocam sağol senin gözlemlerin neler? Ben mesala korkuyorum oda dişina çıkamiyorum sen çıkabiliyormusn o elektriklenmeyi biraz olsun üstünden atabiliyormusn?

Samet.25

bize oralardan selam getir selam getir .d

___kaptan___

___kaptan___

Üye
hocam sağol senin gözlemlerin neler? Ben mesala korkuyorum oda dişina çıkamiyorum sen çıkabiliyormusn o elektriklenmeyi biraz olsun üstünden atabiliyormusn?

Ben üzerimden Astral seyahate dair korkuları attığım için ne kadar denersem deneyeyim, çıkış yapamıyorum, ilk denememde korkarak çıkış seviyesine kadar geldim ama o an ki duyduğum seslerden korktum ve ilk denemem hüsranla bitti sonrasında ise sık sık denememe rağmen çıkışa yaklaşamadım :(

Türk-X

Türk-X

Üye
Geçenlerde böyle bir film izlemiştim adam istedigi anda istedigi yerde olabiliyordu sadece bir fotografa ve ya kartpostala bakıp kendini orda hayal ediyordu ve birden kendini orda buluyordu :D

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
Geçenlerde böyle bir film izlemiştim adam istedigi anda istedigi yerde olabiliyordu sadece bir fotografa ve ya kartpostala bakıp kendini orda hayal ediyordu ve birden kendini orda buluyordu :D

butterfly effect :)

CarLionel

CarLionel

Üye
Tebrikler :alkis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt