Ppi yoğunluğu en fazla olan telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye
Dünya'nın en iyi geliştirici cihazı Htc Hd2'den sonra galaxy s sanırım :hmmm

lordufuk

lordufuk

Üye
Xperia s 442 mi sajami ne yapion ya o xperia z ayrica m7 butterfly s4 flnda yuksek ppi degerinde olucak nawy ninde dedigi gibi 270 den sonrasi goz boyams

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Bide nasil oluyorda hem gpu hem de hizini cift cekirdek olan s2 ile yarisiyo ya?

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Tmm da bi cift cekirdek var birde tek torbayi iki kisimi tasir tek kisi mi

hasanistan

hasanistan

Üye

Anlatamıyor muyzu acep :hmmm Göz max. 270 algılıyor - yanılmıyorsam . 280 de olabilir- Yani ister 300 ister 500 olsun bunun önemi yo :oke:

- - - Eklendi - - -

ahh ahh :(

Yaw yuksek mi değil mi sen ona bak hocam
:)

By_Myth

By_Myth

Üye
Suan piyasada en yuksek PPi olan telefon

Sony Xperia ZL
443PPi yogunluguna sahip nationality geografic :) cameraları gibi hd goruntu var .d.d

hasanistan

hasanistan

Üye

Yav he he :oke: Ise yaramadiktan sonra nolacak anlamiyorum.

Ama kimileri sony nin şu özelliği 999.99
sony olmayan telefonun şu özelliği 1.000
deyip beni sinir ediyor haksız mıyım

TeAmo42

TeAmo42

Üye
neden sony kötülenmek istenyor anlamadım??:hmmm
işlemci olarak xperia z bak istersen!!!!
:D
.xperia Z nin rakibi çıkacak olan Galaxy S4'dür. Oda 4+4 çekirdek gelecek sony yine bir adım geride?
Galaxy S3 xperia S ile kıyaslanabilir aynı zamanda çıktılar ondada sonuç ortada.

hasanistan

hasanistan

Üye

Anlamayacak birşey yok bazı telefonların sony ye olan minimum üstünlükleri için sony alma diyen 50 kişi buluruö

- - - Eklendi - - -

.xperia Z nin rakibi çıkacak olan Galaxy S4'dür. Oda 4+4 çekirdek gelecek sony yine bir adım geride?
Galaxy S3 xperia S ile kıyaslanabilir aynı zamanda çıktılar ondada sonuç ortada.
S3 le Xperia s kaynaklanabilir aynı zamanda çıkmış da olabilir peki fiyat olarak da kıyaslarsak samsung un s2 sinden üstün bir cihazı s2 ile aynı fiyata bulmanı sadece sony sağlar

- - - Eklendi - - -

ohoo custom romları es geçtin.Custom romlar ile S2 ile yarışabildiğini es geçtin.sende bunları bilmiyormuş gibi yapma?
Hocam üstün olabilir ama 799 tl lik sony marka telefon bile s2 yle kıyaslanıyorsa samsung un vay haline :)

Türe

Türe

Üye
Xperia s bile parasini haketmiyor bana kalirsa. Umarim z ile bu durum degisir.

hasanistan

hasanistan

Üye

Anlatamıyor muyzu acep :hmmm Göz max. 270 algılıyor - yanılmıyorsam . 280 de olabilir- Yani ister 300 ister 500 olsun bunun önemi yo :oke:

- - - Eklendi - - -

ahh ahh :(
Şimdi sen 270 ten sonrası önemsiz diyorsun ama sony mühendisleri her ppı yı o telefona nasıl saldırdığını bilmiyorsun burada bir emek söz konusu ve sen onca adamın haftalarca uğraşarak yerleştirdiği özelliğe önemsiz diyorsan bu senin emeğe saygını gösteriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt