abi ben aldım alalı kapatmıyorum cihazı hiç![]()

Ben kapadım açtım ama hiç şarzını bitirmedim dahaabi ben aldım alalı kapatmıyorum cihazı hiç![]()

Recep kafamı karıştırdın şimdi bende 3g açık on beş dakka pokemon oynasam %4 falan şarjım gidiyo bataryada mı sıkıntı var,çözemedim değiştirtceksiniz bana cihazı he![]()
abi %100 şarjdan çekince direk 97 falan oluyo zaten bi kalibrasyon yapacam ya flash,atacam ya da değiştiricem cihazı
konu hortlatmis gibi olmasin ama bu sorun duzeldi mi? ayni sorunu yasamaktayim. telefon yeni diye mi acaba?
bu bir sorun değil. batarya yüzdesi hiçbir zaman tam olarak doğru göstermez. aynı olay ios'ta da oluyor. şarj ediyorum %100 gözüküyor çıkarınca bir anda %95'e düşüyor. aradaki açık ancak yazılım ile kapatılabilir.
azalmaz.
ilerleyen zamanlarda daha da azalmiyorsa sorun yok.
Orjinal bataryası 70 lira civarında al bitane taktır. Beceririm diyorsan kendinde takarsın sökmesi toplaması kolay sadece uygun tornavidan olsun yeter![]()

var var gozum kapali sokup takarim hatta
cihaz daha 20 gunluk ondan sormustum sadece.
bence batarya durumuna hiç bakma tümleşik bataryalı cihazlar genelde böyledir bende şarjdan çekince 95-94 e düşüyor direk ama sorun olarak görmüyorum yogun kullanımda bir günü çok rshay çıkarıyor sürekli internete baglıbataryada bir sorun olduguna inaniyorum artik. yaklasik 30 dakika internette gezindigimde yuzde20 dusuyor. ekran parlakligi da dusukte olmasina ragmen dayanmiyor. yaklasik 10 saat kullanmadigim halde yuzde5 dustugunu gordum. zaten sarjdan cektigimde de yuzde93 lere dusmeye basladi. tekrardan soruyorum normal midir?

kendi tarayıcısı aşırı şarj yiyor. hele şebeke interneti ile girdin mi canına okuyor bataryanın. benim yaşadıklarımın aynısını yazmışsın üç aşağı beş yukarı. 10 saat telefonu kullanmadan bırakırsan o kadar düşmesi normal. şarj yüzdesi içinse tekrar söylüyorum normaldir. bende de şarjdan çekince bazen 93'e düşüyor bazen 95'e bazen 97 bazen de 99'da. bunun bataryada bir sorun olmasıyla kesinlikle bir alakası yok. tamamen şarj yüzdesiyle alakalı bir durum. hiçbir zaman tam doğru tahmin yapamaz bu araçlar. isterseniz nokia'ya gidip cihazın bataryasını değiştirtin. fark olmadığını siz de göreceksiniz.

[ENGİN];5793968' Alıntı:batarya da sorun olsaydı bizim cihazlar'da da olurdu bu sorun,Serdar'ın dedigi gibi orjinal tarayıcı ve şebeke interneti diger tarayıcılardan fazla yiyor şarjı ben şahsen yogun kullanımda şebeke interneti ve kendi tarayıcısı ile 8-9 saatı rahat çıkarıyorum.
işim geregi yogun kullanmak zorunda kalıyorum çogu zaman![]()