N9 Batarya Problemleri ve sıkıntıları

Sponsorlu Bağlantılar

ertooth

ertooth

Üye
    Konu Sahibi
N9 Batarya Problemleri ve sıkıntıları
Arkadaşlar ben telefonu ikinci el aldım kullanan kişi telefonu çok kullandığı için bataryası çok zayıflamış durumda.
Telefon 6 ay önce alımıştır 6 aydır kullanılıyor yani.Şöyle bir durum söz konusu benim N9 Telefon bataryası dolduğunda fişten çekiyorum.
Yarım saat bilemedin 45 dakika oyun veya internet yapıyorum sonra batarya bir çubuk aşağıya inmiş gözüküyor.Hemen bu kadar çabuk inmesi normalmidir.
Servise verirsem Garanti kapsamında değiştirirlermi değiştirirler ise eski performansı alınırmı.
Garanti dışı değiştirirlerse fiyat ne olur.

PalmerTech

PalmerTech

Üye
kullanıma bağlı olarak pili hemen bitiyor. ben sık kullanarak gün ortasında bitirmiş oluyorum pili.

pRime.

pRime.

Üye
çok sık kullanırsanız çabuk biter. ben de elimden düşürmediğim için bir günü zor görüyorum.

PalmerTech

PalmerTech

Üye
devamlı 3G açık, çok sık eposta kontrolü, internet, devamlı sms, wazapp, konuşma, bu şekilde hiçbir akıllı telefon 1 günü bitiremez zaten.

• Beğen
Tepkiler: frankendream
pRime.

pRime.

Üye
devamlı 3G açık, çok sık eposta kontrolü, internet, devamlı sms, wazapp, konuşma, bu şekilde hiçbir akıllı telefon 1 günü bitiremez zaten.

3g açık ekran parlaklığı sonda internet sms falan derken şarj bitiyor. :D

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Değiştirmezler..

Silinen Üye 1833842

Silinen Üye 1833842

Kapalı Hesap
N9'da o kadar stabiliteye ve özelliklere bakarsak çok normal bende de günün ortalarında kalmıyor şarjı.

pRime.

pRime.

Üye
Evet, garanti kapsamında ama ücretini ödemeniz şartı ile bataryanızı değiştirirler.

garanti kapsamında ise ücret alamazlar. garantide olmasının amacı da budur zaten bu servislerden ücret almamak.

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3, frankendream ve Yönetici___
ertooth

ertooth

Üye
    Konu Sahibi
iphone marka telefonlarda batarya süresi N9 İle karşılaştırırsak N9'mu iphone'mu

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye

garanti kapsamında ise ücret alamazlar. garantide olmasının amacı da budur zaten bu servislerden ücret almamak.
:ah
ortak mesajımda telaffuz hatası olmuş sen yazınca farkettim dediklerimin ikiside aynı anlama geliyor :ehe
Aynen senin dediğin gibi :D

• Beğen
Tepkiler: pRime.
ertooth

ertooth

Üye
    Konu Sahibi
kesinlikle bataryada iphone diyorum

dawid

dawid

Üye
arkadaslar 3g acik internet kapali oluncadami sarj gidiyor

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ben de şarj 8 saat zor gidiyor birde iki üç saati güç tasarrufunda hem de telefon yeni diye batarya kalibre olmadı diye düşünüyorum ama 3g den net sürekli açık on dakika da bir besleme kontrolü sürekli e posta kontrolübir saat falanda bluetooth kulaklıkla müzik dinliyorum ama şarj şuan %86 battery ürogramında üç buçuk saat gider diyor çok
ok az sanırım benim bataryada sıkıntı var Serdar Sende de böyle mi?

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
pRime.

pRime.

Üye
Ben de şarj 8 saat zor gidiyor birde iki üç saati güç tasarrufunda hem de telefon yeni diye batarya kalibre olmadı diye düşünüyorum ama 3g den net sürekli açık on dakika da bir besleme kontrolü sürekli e posta kontrolübir saat falanda bluetooth kulaklıkla müzik dinliyorum ama şarj şuan %86 battery ürogramında üç buçuk saat gider diyor çok
ok az sanırım benim bataryada sıkıntı var Serdar Sende de böyle mi?

ilk aldığımda benimki de az gidiyor gibiydi ama şimdi daha iyi 2 günü çok rahat görüyorum. gün içinde yarım saat internette gezinme, azıcık mesajlaşma, konuşma, video,
1-2 saat emumaster falan kullanıyorum. emumaster'da oyun oynamak baya şarj yiyor oyunları açık unutmayın.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
yok herşeyi kapalı tutuyorum nete bağlı sadece sürekli demek ki ilerleyen zamanlarda oturacak batarya şu an battery de 4 saat aktif kullanım gösteriyor şaka gibi :ehe

coolkard80

Üye
N9 internete karşı çok hassas bir cihaz. İnternet desteği ile çalışan uygulamalar açık kalınca çabuk bitiyor.

pRime.

pRime.

Üye
Arkadasin da dedigi gibi n9 internet kullanirken bir hayli fazla sarj goturuyor. Ozellikle kendi internet tarayicisi sarji su gibi iciyor.

Takipçi Satın Al

Üst Alt