Dışarıdan App Yükleme Hakkında Yardım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spyware_44

spyware_44

Üye
    Konu Sahibi
Dışarıdan App Yükleme Hakkında Yardım ?
Arkadaşlar Merhaba. iphone 4s Cihazım Var Fakat Jailbreak Yapmadım Açıkcası Garanti Kapsamı Dışına Giriyor Diye Yapmak İStemedim Fakat. Elimde İgo Türkiye Navigasyon Uygulaması Var pp25 de arattım Bulamadım. Onu Bilgisayarımdan Jailbreak Olmadan İphone Nasıl Yükleyebilirim Böyle Bir İmkan Varmıdır Acaba ?

Yorumlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler.
iyi Forumlar.

Türe

Türe

Üye
igo türkiye yaz google çeviriye ve onu çince ye çevirip öyle aratmayı dene

spyware_44

spyware_44

Üye
    Konu Sahibi
igo türkiye yaz google çeviriye ve onu çince ye çevirip öyle aratmayı dene

Bahsettiğin Olguda Sadece Japon Ve Çin Ülkelerinin Navigasyonları Sözkonusu. Türkiyeye Ait Olanı Yok Kardeşim Denedim.

- - - Eklendi - - -

Pp25 İn Yükleme Şekline Göre Uygulamayı PP25'e Atıp Telefona Yüklemeyi Denedim Fakat Yine Kabul Etmedi Aplication verefation Eror Bilmem Ne Diye Bi Hata Verdi :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Jailbreak yap bence 25ppde bulamadiysan yukleme sansin yok baska :hmmm

Türe

Türe

Üye
Kuaiyong var bir de. Yalniz itunes la senkronize etmeyeceksin eger 25 pp kullaniyorsan

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ya bir de bir program vardı bir kereye mahsus 4-5 dolar bir şey veriyodun üyelik içins onra tüm paralı uygulamaları beleşe indiriydoun fakat uygulamanın adını unuttum :hmmm

akinorta

Üye
Mac bilgisayarınız ya da hackintoshunuz varsa 10 $ karşılığında udid sertifika alarak instasign ile imzalayarak jb yapmadan tüm ipa uzantılı uygulamaları cihazınıza yükleyebilirsiniz

Türe

Türe

Üye
Mac bilgisayarınız ya da hackintoshunuz varsa 10 $ karşılığında udid sertifika alarak instasign ile imzalayarak jb yapmadan tüm ipa uzantılı uygulamaları cihazınıza yükleyebilirsiniz

Udid sertifika yi da belese alabileydik keske :eller:

akinorta

Üye
keşke o da olsa ama. Bir yıl boyunca 10 $ a yazılımlar oyunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt