Super Monkey Ball 2 Lumia Kullanıcılarına Ücretsiz!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Super Monkey Ball 2 Lumia Kullanıcılarına Ücretsiz!
Lumia Kullanıcılarına Sega'dan Ücretsiz!

Sega'nın Super Monkey Ball 2:Sakura Edition yani SMB2:SE Nokia Kolleksiyonlarında yerini aldı ve
tamamen ücretsiz.

En büyük fark Xbox Live markalı olmayışı.Bu kötü bir haber çünkü Başarılar(Achievements) sistemini kullanımyorsunuz.İyi haber ise Xbox oyunlarından kurtularak daha sık güncellenebilme ihtimali.Xbox live oyunlarının geniş aralıklarla güncelleme aldıklarını biliyoruz.

Orijinal Super Monkey oyununa göre daha kötü olan grafikleri oyunun imajına gölge düşürüyor.Xbox versiyonu ise 5 üzerinden 4 yıldız almayı hak etmişti.

Oyunun mantığı basit:Maymunu yuvarla,muzu kap!Oyunda kendinize özel olarak maymun da seçebiliyorsunuz.Güzel bir geri dönüş olarak gelen oyun boş zamanlarınızda sizleri sıkmayacak eğlenceli ve seviye atlamalı yapısıyla sizlere sunuluyor.Bağımlılık yapan ve kendini beğendiren bir oyun olarak karşımıza çıkıyor.

Oyunu
Nokia Lumia kullanıcıları ücretsiz olarak edinebilirler.Lumia sahibi olmayanlar ise Windows Phone Store'dan ücretli olarak oyunu telefonlarına indirebilirler.

• Beğen
Tepkiler: Web Designer ve Sensation

ecel54

ecel54

Üye
lumia farkı :D :tşk:

NUD

NUD

Üye
şu an indiriyorum

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
güzel oyun ya sardı teşekkürler

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yanlış mı gördüm 144 MB yazıyor :blink:

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Bu uygulamayı buradan edinemezsiniz. Lütfen telefonunuza indirmeyi deneyin. ben indirmek için verdiğiniz linke giriyorum bu yazı çıkıyor her zaman yükle yazan yerde tel bağlı aktif lumia 920 oldugu halde indiremiyrum neden acaba

- - - Eklendi - - -

evet 144 mb ama ben indiremiyorum bağlantıya girdim Bu uygulamayı buradan edinemezsiniz. Lütfen telefonunuza indirmeyi deneyin. diye yaz çıkıyor tel bağlı oturum açık ve telefonumu bu aktif başka uygulamaya giriyorum yükle diyor yüklüyorum

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu uygulamayı buradan edinemezsiniz. Lütfen telefonunuza indirmeyi deneyin. ben indirmek için verdiğiniz linke giriyorum bu yazı çıkıyor her zaman yükle yazan yerde tel bağlı aktif lumia 920 oldugu halde indiremiyrum neden acaba

Kablosuz ağ bağlantınızın açık olması gerekiyor.
Şebeke bağlantısı ile indiremezsiniz.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
50mb üzeri uygulamalar güncellemeler hücresel ağ yoluyla indirilemiyor diye biliyorum ama ondan olabilir

Özgür abi benden önce davranmış :)

ecel54

ecel54

Üye

- - - Eklendi - - -

evet 144 mb ama ben indiremiyorum bağlantıya girdim Bu uygulamayı buradan edinemezsiniz. Lütfen telefonunuza indirmeyi deneyin. diye yaz çıkıyor tel bağlı oturum açık ve telefonumu bu aktif başka uygulamaya giriyorum yükle diyor yüklüyorum

telefondan girmen gerekiyor linke. bilgisayardan yükleyemezsiniz

- - - Eklendi - - -

bende 199 yazıyor :D

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
wifi bağlı açık yani sonuç yine aynı olumsuz

- - - Eklendi - - -

telefondan girmen gerekiyor linke. bilgisayardan yükleyemezsiniz

- - - Eklendi - - -

bende 199 yazıyor :D
bilgi için teşekkür dediğinizi yaptım telden maxicep girip bağlantıyı açtım indirdi 144 mb olarak yardımlarınız için teşekkürler pc den girince neden yüklenmiyor acaba paylaşan arkadaş mobil denmi verdi linki ondan mı yüklenmedi acaba ayrıca windows phone oyunlar arcade oyunlar aradım oyunu bulamadım süper monkey var ama 2 yok

ecel54

ecel54

Üye
wifi bağlı açık yani sonuç yine aynı olumsuz

- - - Eklendi - - -

bilgi için teşekkür dediğinizi yaptım telden maxicep girip bağlantıyı açtım indirdi 144 mb olarak yardımlarınız için teşekkürler pc den girince neden yüklenmiyor acaba paylaşan arkadaş mobil denmi verdi linki ondan mı yüklenmedi acaba ayrıca windows phone oyunlar arcade oyunlar aradım oyunu bulamadım süper monkey var ama 2 yok
:rica: bilgisayardan yüklenmemesi sadece lumialara özel olmasından kaynaklanıyor. mağazada da gözükmemesi aynı sebepten.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Lumia'lara Özel ;)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Bir Lumia özel daha ücretsiz:

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Lumia farkı cidden :) Lumia windowsun göz bebeği . Lumiaya özel daha bi çok şey görceğimizden şüphem yok

n000k

n000k

Üye
WP Yi ayaga kaldiran Nokia,Bu acik ara farkla ortada.tamam HTC eski manitasi microsoftun ama wp8 in cikacagi belliyken bi hazirlik yapmadi,bosladi.android tellerine agirlik verdi.nokia artık wp nin can damarı :) i love My Lumia =)

Bu arada Konu için teşekkürler...

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Size katılıyorum.

:rica:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt