tema değiştirme yardım !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
tema değiştirme yardım !
mrb. arkadaşlar. telefonum sensation xl ve google play'den indirdiğim bir temayı uygulamak istiyorum ancak temayı indirdiğim zaman açamıyorum. kişiselleştirme > ekran > sahne veya dış görünüme baktığımda yine bulamıyorum. ve haliyle uygulayamıyorum... acaba bunun için bir program mı gerekli? magic locker ı yükledim yine yapamadım.... sense sürümüm 3.6.. bu konuyu htc forum bölümündede açmıştım ama yardımcı olamadılar.. ve benim gibi bu dediğimi yapamayan kişiler var.. kısacası video'daki gibi uygulayamıyorum..

yardımcı olursanız sevinirim..

Kontrol

Kontrol

Üye
go launcher ex programini kurup ardından google marketten tekrar go launcher ex temalarini yukle kardesim insallah olacaktir :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: FK5896
FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
go launcher ex programini kurup ardından google marketten tekrar go launcher ex temalarini yukle kardesim insallah olacaktir :rolleyes:

o dediğini biliyorum kardeşim. benim asıl sorunum resimdeki temaları çalıştırabilmek.. go launcher ex'i pek sevmediğimden kullanmıyorum çünkü gereksiz programları ve özellikleri var.. yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkürler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...