En Vazgeçilmez İşletim Sistemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
En Vazgeçilmez İşletim Sistemi
Microsoft'un geliştirdiği Windows XP işletim sisteminin üzerinden yıllar geçse de kullanıcılar hala ısrarla bu işletim sisteminden vazgeçmiyor. Microsoft'un Windows XP'den desteğini tam anlamıyla çekecek olması bile kullanıcılar tarafından pek önemsenmeyip kullanılmaya devam ediyor.

Microsoft Windows XP'nin desteğini tam anlamıyla 8 Nisan 2014 tarihinde kesecek. Ancak bu ilgi oldukça XP'den kullanıcıları zor bırakacak gibi görünüyor.

Samet.25

ilk göz ağrımız nolcaktı vay be eskıden ılk pc geldgıınde xp kuruluydu o zaman win7 de yoktu :D suan pc ıyı degıl benım laptop ilerde ya laptop ya tel alıcam laptop alırsamda win8 kullanmam gibime geliyor ben 7 ye alısmısım en iyisi 7 gibi geliyo bana tesekkurler haber ıcın

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
ilk göz ağrımız nolcaktı vay be eskıden ılk pc geldgıınde xp kuruluydu o zaman win7 de yoktu :D suan pc ıyı degıl benım laptop ilerde ya laptop ya tel alıcam laptop alırsamda win8 kullanmam gibime geliyor ben 7 ye alısmısım en iyisi 7 gibi geliyo bana tesekkurler haber ıcın

:rica:

.Murat.

.Murat.

Üye
yıllardır aynı terane bi kesemediler desteği ama win 8 süper olmuş kullanan kolaylıkla vaçgeçmiyor

.Murat.

.Murat.

Üye
samet kullan anlarsın
ayrıca görsellik çokda önemli değil hız bakımından yeterince tatmin edici
ve en düşük donanımla bile sorunsuz çalışıyor
windows 7 yüksek donanım istiyorken 8 de bu sorun yok

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
PremiumWork

PremiumWork

Üye
XP sistem boştayken 150 - 200 civarı kullanıyor, onun içinde çok kullanılıyor.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
samet kullan anlarsın
ayrıca görsellik çokda önemli değil hız bakımından yeterince tatmin edici
ve en düşük donanımla bile sorunsuz çalışıyor
windows 7 yüksek donanım istiyorken 8 de bu sorun yok

:oke: 8 gerçekten güzel.

• Beğen
Tepkiler: .Murat.
Legendary.

Legendary.

Üye
Dün Xp ye geçtim :ehe
Geçmez olaydım :zzz: 7 GBlık Rar'ı 2.30 saatte açtı :off: Win7de 10 dakkayı geçmemişti :hmmm

enterneoll

enterneoll

Üye
ben yeniliklere açık biriyim ama windows 7'den 8'e geçmem çok zor seviyorum 7'yi biliyoruz ki microsoft 1 iyi 1 kötü çıkartıyor darısı windows 9'un başına :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt