Telefon Alacağım..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kemal21

kemal21

Üye
Galaxy note 2 yi elime alıp bakmıstım biraz büyük gözüküyor. Böyle bir sorun olmasa aslında direk note 2 alıcam ama biraz kaba duruyor. Ben alışsam bile dışardan kötü gözükür diye tereddür ediyorum

Bence s3 de dışarıdan bakınca kötü görünüyor. Note 2 nln kasası çok daha güzel

can9999

can9999

Üye
    Konu Sahibi

soldier_25

Üye
Nokia 5110 :)

s3 tabiki samsung

lordufuk

lordufuk

Üye
beim anlamadığım note 2 kasa olarak s3ten ne farkı var ikisinide elime aldım note2 tablet gibi konuşma yapmak ayrı dert

can9999

can9999

Üye
    Konu Sahibi
peki şuanda saturn - teknosa - samsung mağazası hangisinden almamı önerirsiniz

can9999

can9999

Üye
    Konu Sahibi
Ben 1-2 siteye daha konu açmıştım note 2 mi s3 mü alayım diye. Herkes dedi note 2 ekranı daha güzel , dokunmatiği daha güzel , özellikleri daha güzel, yok o daha iyi bu daha iyi. Yani s3 ü sanki çok kötü birşeymiş gibi anlattılar. S3 alsam ekran kalitesi, hızı vb bakımından bana 2 yıl yetermi. Çünkü alacagım telefon en az 2 yıl gitmeli.

mks740

mks740

Üye
Ben 1-2 siteye daha konu açmıştım note 2 mi s3 mü alayım diye. Herkes dedi note 2 ekranı daha güzel , dokunmatiği daha güzel , özellikleri daha güzel, yok o daha iyi bu daha iyi. Yani s3 ü sanki çok kötü birşeymiş gibi anlattılar. S3 alsam ekran kalitesi, hızı vb bakımından bana 2 yıl yetermi. Çünkü alacagım telefon en az 2 yıl gitmeli.

Vatan bilgisayarada bakabilirsin. Note 2 şu an 1699, s3 1599. Aradaki ram farkı bence çok önemli. Notedaki ram miktarını doldurmak neredeyse mümkün değil. Ama s3 için aynı şeyi söyleyemeyiz. Birde tabi S Pen olayı var. Bence büyüklüğünü kafana takma. Telefonu kullanan çoğu kişinin yorumu en geç 1 hafta içinde alışıyorlar. Zaten telefonu kullandıktan sonra diğer telefonlar küçük gelecek sana. Birde yakında s4 çıkacak. S3 almayı kafana koymuşsan bence s4ü bekle.

can9999

can9999

Üye
    Konu Sahibi
Vatan bilgisayarada bakabilirsin. Note 2 şu an 1699, s3 1599. Aradaki ram farkı bence çok önemli. Notedaki ram miktarını doldurmak neredeyse mümkün değil. Ama s3 için aynı şeyi söyleyemeyiz. Birde tabi S Pen olayı var. Bence büyüklüğünü kafana takma. Telefonu kullanan çoğu kişinin yorumu en geç 1 hafta içinde alışıyorlar. Zaten telefonu kullandıktan sonra diğer telefonlar küçük gelecek sana. Birde yakında s4 çıkacak. S3 almayı kafana koymuşsan bence s4ü bekle.
aslında beklerim ama diyelim s4 yaklasık 3 ay sonra çıkcaksa gene ucuzlaması beklicem çünkü 1600 e düşmeden alamam yani gene almam 6-7 ay ı bulur. Şuanda s3 alırsam gold da 1499 oradan alıcam ama note 2 alırsam vatandan 1699 alıcam

fk555897

fk555897

Üye
Hiç uğraşma o telefonlarla iPhone 4S al

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Htc one x+

Türe

Türe

Üye
iPhone 5 bulabilirsin ithal

restmod

restmod

Üye
Not2den sasma derim

can9999

can9999

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar 2 saat sonra izmir optimum a gidip turkcell-saturn-teknosa-samsung magazasına bakıcam en uygun nerdeyse ordan note 2 veya s3 alıcam
ama %75 ihtimalle note 2 ... cevap yazan herkes için teşekkür ederim:oke:

PriZm

PriZm

Üye
Bence Note 2

Aksine, o telefondan hiç sıkılmazsın.çünkü telefon özellik fışkırıyor.Hergün yeni bir özelliğini keşfedersin.birgün elle ss almayı bir gün ekrandan video çekmeyi..

S-Pen in özellikleri say say bitmiyor.

Kısacası diğer modellerde sıkılırsın.Durma Note 2 al derim.

can9999

can9999

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar sonunda teknosadan note 2 aldım kasko da yaptırdım zaten yanında kılıf veriliyor. Öncelikle bana çoğu kişi büyük gelceğini söylemişti. Aksine çok normal geldi ... Tabi kişiden kişiye değişir. Yani note 2 den büyüklüğü yüzünden korkmayın telefon gayet güzel...

restmod

restmod

Üye
Hayirli olsun

PriZm

PriZm

Üye
Hayırlı olsun.

mks740

mks740

Üye
İyi yapmışsın. Hayırlı olsun. Kaça aldın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt