Telefon Alacağım..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
can9999

can9999

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Alacağım..
Merhaba arkadaslar,
cumartesi günü telefon almayı düşünüyorum. Aklımda note 2 var . Ama sanki bu telefonu alınca bi süre sonra sıkar gibi geliyor. Note 2 kullanan arkadaslar varsa note 2 nin kullanım açısından nasıl bir telefon oldugunu yazabilirlermi?

veya önerebileceğiniz başka telefon varmı? Max 1750 TL civarı

Ocean258

Ocean258

Üye
Not serisi bana hep büyük gelmiştir. Tabi ki biraz tercih meselesi. Başka modellere baktınız mı ? Mesela son günlerde Nexus 4 çok popüler bence yakından bakın inceleyin.

Legendary.

Legendary.

Üye
Not serisi bana hep büyük gelmiştir. Tabi ki biraz tercih meselesi. Başka modellere baktınız mı ? Mesela son günlerde Nexus 4 çok popüler bence yakından bakın inceleyin.

Aynen Nexsus 4 çok popüler bu aralar ama bakma fırsatım olmadı daha :hmmm
s3 alabilirsin paran yeter galiba :)

Seglopsi

Seglopsi

Üye
note2 bence telefon değil 5.5" ekranı cebinde taşıman sıkıntı olacaktır, o fiyatın altına LG Nexus4 alabilirsin daha performanslı ve yazılımı google tarafından yapılmakta. bu şu demek, ilk güncelleme vs. çıktığında alacak ilk telefonlardan birisidir.

telefon, kamera ve arama yapmak benim ilgilendiğim şeyler dersen eğer Lumia 920 öneriyorum.

hbwolf

Üye
Samsung Galaxy S3 derim arkadaşım her türlü memnun kalırsın.

Kerim.

Kerim.

Üye
Ben biraz bekle derim.cok iyi telefonlar gelecek:oke:

can9999

can9999

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplarınız için teşekkürler . Öncelikle şunu söyleyim S3 arkadasımda var biraz inceledim güzel telefon ama Note 2 ile görünüşü bile nerdeyse aynı yani s3 ü tercihlerimin arasına koymadım. Nexus 4 e bir bakıcam. Lumia 920 ise bana fiziksel olarak pek güzel gelmedi

- - - Eklendi - - -

Nexus 4 ün fiyatı ve özellikleri nedir ? veya bunların yazdıgı bir site linki verirmisiniz

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Xperia s 32 Gb :)

can9999

can9999

Üye
    Konu Sahibi
LG Nexus 4 e bir göz attım 2 Gb ram- çözünürlük vb gayet iyi gözüküyor. Fakat Note 2 nin arayüzü,manüleri falan sanki daha hoş . Birde note 2 de S-pen var siz ne dersiniz? Note 2 mi Nexus 4 mü

- - - Eklendi - - -

Nexus 4 e göz attım ama pek beğenmedim. Arkadaslarım note 2 ye çok büyük dedi kararsız kaldım. S3 yada Note 2 alacagım.İyi bir seçim yapmam lazım çünkü 2-3 yıl aldıgım telefonu kullanacagım

Toros542

Toros542

Üye
lumia 920 derim tek gecerim.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Note 2

can9999

can9999

Üye
    Konu Sahibi
S3 ile Note 2 arasında kaldım. Note 2 de s-pen olmasa aslında direk s3 alıcam kullanımı daha rahat diye . Ama s-pen benim çok işime yarayabilir. Yazın hep dısarda oluyorum ve not almayı,resim çekmeyi severim

fk555897

fk555897

Üye
Apple istemez misin?

- - - Eklendi - - -

Bu arada LG Nexus 4'ün özellikleri bu adreste yazıyor. Fiyatı 1400-1450 TL arasında.

http://kiyas.la/cep-telefonu/LG-Nexus-4/TeknikOzellikler/2516

enuqie

Üye
Film izleme gibi avantajları düşününce çok kullanışlı oluyor. Note2 alalı 4-5 gün oldu ve müthiş memnunum şuanda.

fk555897

fk555897

Üye
Bir şeyi hatırlatmak istetim LG Nexus 4 te Arttırılabilir Hafıza yok.

kemal21

kemal21

Üye
Bence bir süre bekleyip yeni gelecek android cihazlardan birini alabilirsin ama beklemek istemiyorsan ve boyutu sorun değilse note 2 en iyi seçim olur

lordufuk

lordufuk

Üye
ben daha geçenlerde s3 aşdım note2 ile s3 üle elime alim dedim yuh dedim :) ben bu note2 nereme koyayim s3 çok dha iyi hem ekran büyüklüğü gayet iyi hemde 4.1.2 ile note2 den farkı yok

can9999

can9999

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplarınız için teşekkürler. Öncelikle yeni telefonları bekleyebileceğimi pek sanmam :) 2 gün sonra telefonu alıcam. Video izleyen bir kişiyim ama s3 ile note 2 çok fark yapmaz diye düşünüyorum tek derdim . Ram farkı çok dert edermi ve s-pen ile not vb almak kaliteli yani doğal bir kagıttaki gibi bir şekilde oluyor mu

- - - Eklendi - - -

Bu arada s4 ün bir haberini gördüm bugün konmuş. Nisanda türkiyeye geleceği yazıyor. Yani 2-3 ay içinde. Fiyat bakımından ne olabilir çıktıgında . Verebileceğim para en fazla 1800

kemal21

kemal21

Üye
Cevaplarınız için teşekkürler. Öncelikle yeni telefonları bekleyebileceğimi pek sanmam :) 2 gün sonra telefonu alıcam. Video izleyen bir kişiyim ama s3 ile note 2 çok fark yapmaz diye düşünüyorum tek derdim . Ram farkı çok dert edermi ve s-pen ile not vb almak kaliteli yani doğal bir kagıttaki gibi bir şekilde oluyor mu

- - - Eklendi - - -

Bu arada s4 ün bir haberini gördüm bugün konmuş. Nisanda türkiyeye geleceği yazıyor. Yani 2-3 ay içinde. Fiyat bakımından ne olabilir çıktıgında . Verebileceğim para en fazla 1800

1800 yeter muhtemelen ama video izlemek için note 2 çok daha iyi olur piksel dizilimi note 2 de farklı ve keskin görüntü oluşmasını sağlıyor ve ram için de derim ki fazla mal göz çıkarmaz

can9999

can9999

Üye
    Konu Sahibi
1800 yeter muhtemelen ama video izlemek için note 2 çok daha iyi olur piksel dizilimi note 2 de farklı ve keskin görüntü oluşmasını sağlıyor ve ram için de derim ki fazla mal göz çıkarmaz

Galaxy note 2 yi elime alıp bakmıstım biraz büyük gözüküyor. Böyle bir sorun olmasa aslında direk note 2 alıcam ama biraz kaba duruyor. Ben alışsam bile dışardan kötü gözükür diye tereddür ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt