Lumia920 Hoparlör Bozuldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
Lumia920 Hoparlör Bozuldu
Arkadaşlar dün telefonumu elimden koltuğun üstüne düşürdüm yumuşak zemine düştü ve bugün telefon görüşmesi yaparken konuşmada hoparlör de sesi bana patlamış gibi geldi acaba hoparlör yerinden çıkmış olabilirmi sonra bir kaç görüşme yaptım aynı sorun devam etti bide müzik dinleyim dedi aynı hoparlör de ses yine kötü geliyor diyorum şimdi telefonu servise versem açacaklar bir sürü toz ekranın altına kaçıracaklar içine ben biraz titizim acaba telefon fabrikadan çıkmış gibi temiz verirlermi arkadaşlar soğudum biraz telefoumdan Ondan satmaya karar verdim satsam bile yerine başka lumia 920 alırım

alical33

alical33

Üye
ne toz toprağı arkadaşım adamlar tarlada tamir etmiyor telefonu bişey olmaz temizlik açısından. zaten sen kullanırkende o hoparlör deliklerinden falan toz girer ayrıca telefonun koltuğun üstüne düşmesiyle hoparlörünün patlaması imkansız. ayrıca konu başlığıda konuyla alakasız olmuş sanki

• Beğen
Tepkiler: sinanozcan312
pirenuri

pirenuri

Üye
ne toz toprağı arkadaşım adamlar tarlada tamir etmiyor telefonu bişey olmaz temizlik açısından. zaten sen kullanırkende o hoparlör deliklerinden falan toz girer ayrıca telefonun koltuğun üstüne düşmesiyle hoparlörünün patlaması imkansız. ayrıca konu başlığıda konuyla alakasız olmuş sanki

aynen coni maynen :oke:

• Beğen
Tepkiler: alical33
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Arkadaşlar dün telefonumu elimden koltuğun üstüne düşürdüm yumuşak zemine düştü ve bugün telefon görüşmesi yaparken konuşmada hoparlör de sesi bana patlamış gibi geldi acaba hoparlör yerinden çıkmış olabilirmi sonra bir kaç görüşme yaptım aynı sorun devam etti bide müzik dinleyim dedi aynı hoparlör de ses yine kötü geliyor diyorum şimdi telefonu servise versem açacaklar bir sürü toz ekranın altına kaçıracaklar içine ben biraz titizim acaba telefon fabrikadan çıkmış gibi temiz verirlermi arkadaşlar soğudum biraz telefoumdan Ondan satmaya karar verdim satsam bile yerine başka lumia 920 alırım

ver servise alınca bak kamerada falan toz var mı diye.
ben geçen hafta ön kamerada toz var diye verdim cihazı aldım arka kamerada toz vardı.
işini düzgün yapan mühendis az.
vida yerlerinde falan iz kalmıyor kafan rahat olsun.

saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah kardeşim

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
yumuşak zeminde patlaması bana da ilginç geldi. :hmmm

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Ne Olmadıki Şimdi Olmasın Şu Ana Kadar :) Bence Sat Yeni Telefon Al Üzerine Parada Koyarsan Note 2 Yada s3 Alırsın :oke:

• Beğen
saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
Zaten s3 sattım lumia 920 aldım tekrar s3 e dönmek mantıklı gelmiyor

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
Zaten s3 sattım lumia 920 aldım tekrar s3 e dönmek mantıklı gelmiyor

Zaten bunu yapmakla en büyük hatayı yapmısın android 4.1.2 gelince telefon 4/4 oldu resmen 2.ye bölünen ekran falan bide üstüne 60 mb lık yama yayınlandı ram kullanımı acayip düştü 293/832mb a kadar

• Beğen
pirenuri

pirenuri

Üye
S3 ü satıp da lumia 920 ye dönülmez yani az bekleyeydin bi üst modelini neyi alırdın.

• Beğen
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Android'in sonu karanlık.
Dönmenizi tavsiye etmem.
Windows Phone'daki canlılığı çok ararsınız.

• Beğen
sameet33

sameet33

Üye
Android fanboyları yine yanlış yerde . Burası wp. Hatırlatayım dedim..

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt