Android Basit Oyunlar ve Gerekli Programlar Arşivim.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

justlook78

Üye
    Konu Sahibi
Android Basit Oyunlar ve Gerekli Programlar Arşivim.
Evet arkadaşlar az önce tabletime format attım ve bana lazım olan programları ve basit bir kaç oyun topladım. Bu programları size tavsiye ederim. Formattan öncede kullanıyordum.
Öncelikle indireceğiniz Rar'ın içinde iki adet klasör var Basit Oyunlar ve Programlar adında. İçindeki uygulamaların ismini tek tek yazmaya üşendiğimden dolayı SS koyuyorum. Resimlerden herhangi birine tıklayarak Download edebilirsiniz. Daha öncede aynı konuyu açmıştım ama sebebini bilmediğim bir şekilde konu kapatılmıştı, bundan dolayı belirtiyorum dosyalar virüs içermez, kesinlikle birebir alıntı(çalıntı) değildir sağdan soldan topladığım seçmece programları içerir. Ancak oyunlar başlıktada yazdığım gibi basit eğlenceli cihazınızı yormayacak oyunlardır. Herkese kolay gelsin.

Basit Oyunlar:

Not: Gerill Bob' un içinde apk ve SD dosyaları var SD içindeki dosyaları kopyala yapıştır şeklinde yapmayı unutmayın cihaz içinde.

Programlar:

Not: Eğer şifre sorarsa justlook78 yazın. Resimlere ve tıklayarak download edebilirsiniz.
Sadece programları indirmek için

Not2: İndiren arkadaşlar görüşlerini buraya yazarsa sevinirim ona göre bir kaç arşivimi falanda koymayı düşünüyorum. Örn: Go Launcher Ex tema arşivimi koymayıda düşünüyorum.
Tema arşivimide paylaştım BURAYA TIKLAYARAK bakabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Remember Me, sedatsedat ve cnrkrl

mks740

mks740

Üye
:tşk:

Remember Me

Remember Me

Üye

justlook78

Üye
    Konu Sahibi
İndiren arkadaşlar görüşlerini buraya yazarsa sevinirim ona göre bir kaç arşivimi falanda koymayı düşünüyorum. Örn: Go Launcher Ex tema arşivimi koymayıda düşünüyorum.

justlook78

Üye
    Konu Sahibi
Remember Me

Remember Me

Üye
arşivler çok güzel,tekrardan emeğine sağlık.multiupload siteleri kullanırsan birçok link olur ve linklerin kırılması azalır :oke:

Superfan

Superfan

Üye

nokiae6

Üye
Teşekkürler

osmanayman

osmanayman

Üye

justlook78

Üye
    Konu Sahibi
arşivler çok güzel,tekrardan emeğine sağlık.multiupload siteleri kullanırsan birçok link olur ve linklerin kırılması azalır :oke:

Tamam hocam sağol bundan sonra söylediğini dikkate alacağım

• Beğen
Tepkiler: Remember Me
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt