Psiloc irRemote v1.00 S60v3 *HANGI TV **YARDIM**

Sponsorlu Bağlantılar

shadowxxl7

Üye
    Konu Sahibi
Psiloc irRemote v1.00 S60v3 *HANGI TV **YARDIM**
55 Ekran beko tv çalıştırıyor :oke:
ben denedim bilader 55 ekran beko var çalıştırmadı beko ?

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar psiloc un kendi sitesinde zaten update markla ve ürünler var dosyayı indiriorm ama nereye entegre edicem bilmiorm :(

• Beğen
Tepkiler: C01aY

metinbaykan

Üye
show marka televizyonu çalıştıran varmı?bu arada ben samsung klimayıda çalıştıramadım..

bu arada psiloc sayfasında bende buldum ama nereye kopyalıcaz onları bulamıorumm bilen varmıı

shadowxxl7

Üye
    Konu Sahibi
beko m651 x bu tv yi hangisi çalıştırıo bu tv den olan arkadaş varmı?

mcakan1988

Üye
indirdiğiniz dosyaları zipten çıkarıp tele atıp direk açıcakasınız o şekilde ekleniyo

kerso

kerso

Üye
psiloc yabancı markalar bildiğim akdarıyla beko türk olduğundan olmaz novii remoteyi kullancan

CaNNiSaR

CaNNiSaR

Üye
ben denedim bilader 55 ekran beko var çalıştırmadı beko ?

Kardeşim ben yalan yada yanlış yazmadım benim 55 ekran beko tv var onda sorunsuz kullanıyorum cihazlardan tv seçiyorsun orada markalar çıkar yenile diyorsun oradan markalar arasından bekoyu seçiyorsun hepsi bu

metinbaykan

Üye
psiloc un kendi sitesinden tv ***.ir olarak indirdiğim programları nasıl eklicem telefondaki programa bilen varmı...

:sukur::sukur::sukur::sukur::sukur:

mcakan1988

Üye
psiloc un kendi sitesinden tv ***.ir olarak indirdiğim programları nasıl eklicem telefondaki programa bilen varmı...

50 defa mı söylücez arkadaşım iki msj yukarda yazıyo biraz dikkat lütfen!!!
indirdiğin dosyayı x-plore veya herhangi bi dosya yöneticisinden açıcaksın sadece hepsi bu program kaydediyo

metinbaykan

Üye
ARKADAŞIM OLSA SORMAYACAĞIM TEKRAR HERALDE...***.İR DOSYASINI TIKLADIĞIMDA DOSYA AÇILMIYOR DİYOR...50 DEFA SÖLEME İSTİOSAN...ZORLA SÖLE DİYEN OLMADI SANA

shadowxxl7

Üye
    Konu Sahibi
valla bende denedim aynı hatayı verio dosya açılmıor dio mesela xpolre ile :)

metinbaykan

Üye
buraya cevap yazanlar acaba gerçekten deneyiptemi yazıyorlar...çok merak ediyorum..o dediğin şey olmuyor bu arada mcakan1988...

aslanturkn

Üye
ben de denedim olmuyor. internetten de telefonla güncelleme yapılamıyor. Yeni versionu yükleyin diye ikaz geliyor. yardım lütfen

marvelboy

marvelboy

Üye
irremote.psiloc.com dan indirdiiniz kodları notepad ile açıp telfonunuzu usb ile bilgisayara bağladıktan sonra memory card taki data klasörüne codes die bir klasör açıp oraya koyacaksınız daa sonra dosya yöneticisinden codes klasörüne koyduğunuz kodları kullanabilirsiniz denenmiştir

show marka televizyonu çalıştıran varmı?bu arada ben samsung klimayıda çalıştıramadım..

bu arada psiloc sayfasında bende buldum ama nereye kopyalıcaz onları bulamıorumm bilen varmıı

irremote.psiloc.com daki kodlar denemiştir tıkla

irremote.psiloc.com daki kodlar denemiştir tıkla

metinbaykan

Üye
ya kardeşim olsa sormayacam da kaç kişi denemiş dediğini olmuyo..ki öle bişe olması imkansız zaten..notepadle ne alakası var..yöneticiler hiç mi kontrol etmiyor buraya yazılanları...adam resmen sallamış...

vavuli

vavuli

Üye
arkadaş sallamış

marvelboy

marvelboy

Üye
ya kardeşim olsa sormayacam da kaç kişi denemiş dediğini olmuyo..ki öle bişe olması imkansız zaten..notepadle ne alakası var..yöneticiler hiç mi kontrol etmiyor buraya yazılanları...adam resmen sallamış...

sana yalan mı söylicem öyle yapınca oluyor ben denedim oldu hepside çalışıor sen ister dene ister deneme

emre2516

Üye
ben vestel 72 ekranda kullandım genelini bush diye marka açıyorrrrrr

iss_mail

Üye
ses vermekten baska bişey yapmıyor bu yaw

dr_taymaz

Üye
vestel onyx 100 hertz bush calisiyor..ancak settings ten methot 4 ü seçin..ve biraz zor çalışıyor hemen almıyor..yine de idare eder..

Üst Alt