bertinos
Üye
Çalışıp çalışmadığı hakkında geri bildirim de bulunursanız sevinirimBi deneyelim ellerine saglık

Çalışıp çalışmadığı hakkında geri bildirim de bulunursanız sevinirimBi deneyelim ellerine saglık

İyi OyunlarBertinos paylaşım için teşekkürler.Mesaj attım cevap verirsen sevinirim.

En az link kırığı yaşatan site bu ama napalım indirmek istiyorsanız biraz zahmet çekinkeşke daha iyi dosya paylaşım sitesi kullanılabilseydi. oyunu indireceğim diye canım çıktı. bir oyun için minimum 4 sayfa ve 3 download linki çıkıyor.
İyi Oyunlar

Eee insanlar böyle şeyler yazmayınca teşekküre bile tenezzül etmiyor teşekkür beni yüceltmez tek artısı konu üst sıralara çıkıyor daha çok insan erişiyor o yüzden yazıyorum onlarıeline saglik teswkkurler nasil bi beddua ettin telefona bisey olur diye tsk ediyom ha![]()
İyi Oyunlar

İyi Oyunlarteşekkürler![]()

Beğenemiyorsan indirmessin olur biterTeşekkür etmeyene hakkım haram zikkim olsun demişsin de. Paylastigin oyunların hepsinin paralı olduğunun farkında değilsin sanırım. Onların hakkı ne olacak? Bu nasıl bir cahilliktir. Madem paylaşıyorsun abuk subuk laflar yazma.

Eyvallah,iyi oyunlarteşekkürler sağolasan

İyi Oyunlarteşekkürler