Sd dosyasını atsanız da isteyecektir 1mb lisans indirir yoksa oyun açılmaz.Sağolasın kardeşim emeğine sağlık. Eart and legend oyununu indirdim ama nasıl çalıştıracağımı bilmiyorum. Sd dosyasını nereye atacağım sürekli wifi güncellemesi istiyor. Bana yardımcı olabilecek bi kardeşim var mı
Ben bu arşivi hazırlamak için 1 hafta üşenmiyorum da siz 1 linke gitmek için 5 saniye beklemekten sıkılıyorsunuzya ben de buna şaşırıyorum..
slm ya su oyunlari bi adam gibi indirme sitesine koysaniz yada direk bi link olsa sag sola yönlerdirilmeden bu yuzden 1 bucuk senedir girmiyordum siteye gene ayni baska yerlere bakıyorum yine devam olcak demekki saol yinede emek her zaman emekdir zaman harcamizsin eminım oyunlar süperdir saolun tekrardan...
Beğenmenize sevindim.Real Football 2013'ü şu an için denemedim,denediğim zaman arşive eklerimbertinos,güzel paylaşım teşekkürler,
yalnız sende real football 2013 var mı?

Rica ederim,iyi oyunlar![]()
Deneyin görünkardeş bu mali ye uyumlumu

Teşekkürler.Eline sağlık
İyi Oyunlarsaol kardeş
İyi Oyunlar

5 saniye bekleyin sağ üstte reklamı geç var.teşekkürler
- - - Eklendi - - -
reklamları geçip indirmek nasip olmadı....
Hadi o zaman kapı yakın,uza bakalımsanki parayla almista teşekkür etmeyene haram zikkim felan diyon forumda en az o oyunlar icin yüz konu var teşekkür etmiyomda indirmiyorumda baska yerde yok sanki

İyi OyunlarTeşekkürler![]()