En İyi ve En Büyük HD Android Oyun Arşivi

Sponsorlu Bağlantılar

ryanbabel68

ryanbabel68

Üye
Sağolasın kardeşim emeğine sağlık. Eart and legend oyununu indirdim ama nasıl çalıştıracağımı bilmiyorum. Sd dosyasını nereye atacağım sürekli wifi güncellemesi istiyor. Bana yardımcı olabilecek bi kardeşim var mı

efci35

efci35

Üye

slm ya su oyunlari bi adam gibi indirme sitesine koysaniz yada direk bi link olsa sag sola yönlerdirilmeden bu yuzden 1 bucuk senedir girmiyordum siteye gene ayni baska yerlere bakıyorum yine devam olcak demekki saol yinede emek her zaman emekdir zaman harcamizsin eminım oyunlar süperdir saolun tekrardan...

kekomastikooo

Üye
süper paylaşım ellerinize sağlık

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
Sağolasın kardeşim emeğine sağlık. Eart and legend oyununu indirdim ama nasıl çalıştıracağımı bilmiyorum. Sd dosyasını nereye atacağım sürekli wifi güncellemesi istiyor. Bana yardımcı olabilecek bi kardeşim var mı
Sd dosyasını atsanız da isteyecektir 1mb lisans indirir yoksa oyun açılmaz.

- - - Eklendi - - -

slm ya su oyunlari bi adam gibi indirme sitesine koysaniz yada direk bi link olsa sag sola yönlerdirilmeden bu yuzden 1 bucuk senedir girmiyordum siteye gene ayni baska yerlere bakıyorum yine devam olcak demekki saol yinede emek her zaman emekdir zaman harcamizsin eminım oyunlar süperdir saolun tekrardan...
Ben bu arşivi hazırlamak için 1 hafta üşenmiyorum da siz 1 linke gitmek için 5 saniye beklemekten sıkılıyorsunuzya ben de buna şaşırıyorum..

Remember Me

Remember Me

Üye
bertinos,güzel paylaşım teşekkürler,
yalnız sende real football 2013 var mı?

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
bertinos,güzel paylaşım teşekkürler,
yalnız sende real football 2013 var mı?
Beğenmenize sevindim.Real Football 2013'ü şu an için denemedim,denediğim zaman arşive eklerim :oke:

ebu_ubeyde

ebu_ubeyde

Üye
Eline sağlık

fukoaslan

Üye
saol kardeş

kcsoft

kcsoft

Üye
:tşk:

ironfeman

Üye
teşekkürler

- - - Eklendi - - -

reklamları geçip indirmek nasip olmadı....

ugurmaxi

ugurmaxi

Üye
sanki parayla almista teşekkür etmeyene haram zikkim felan diyon forumda en az o oyunlar icin yüz konu var teşekkür etmiyomda indirmiyorumda baska yerde yok sanki

bombasi00

Üye
Teşekkürler :oke:

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
İyi Oyunlar :oke:

- - - Eklendi - - -

teşekkürler

- - - Eklendi - - -

reklamları geçip indirmek nasip olmadı....
5 saniye bekleyin sağ üstte reklamı geç var.

- - - Eklendi - - -

sanki parayla almista teşekkür etmeyene haram zikkim felan diyon forumda en az o oyunlar icin yüz konu var teşekkür etmiyomda indirmiyorumda baska yerde yok sanki
Hadi o zaman kapı yakın,uza bakalım :oke:

- - - Eklendi - - -

İyi Oyunlar :oke:

kopara

Üye
TeşekkürLer :D

eflatun001

Üye
Çok teşekkür ederim.

bertinos

bertinos

Üye