cevap vermelimiyim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ümran

Üye
    Konu Sahibi
cevap vermelimiyim
arkadaşlar beni tanıyanlar vardır mutlaka geçenlerde konu açmıştı m eski sevdiğim kız her gün arıyor ama açmıyorum ,artık mesaj da atıyor ,neymiş beni en iyi sen anliyormuşsun ,niye cewap wermiyorsun ,üzülme işaretleri ,fazla uzatmadım mı bi cewap verim mi ne dersiniz ha bide ne diyim

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Cevap Ver Tabiki .. Bakalim Derdi Neymiss ..

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Daha 2 hafta öncesinde beni sürekli arayordu, mesaj atıyordu bir şans daha isteyip, kendini affettireceğini söylemişti; bana tam 5 defa hata yaptı ben her seferinde affettim, ama sonuncusu burama kadar getirdi!

Ona son sözüm; ''Bugün bitti, bitirdin, bi gün bir değil bin pişman olacaksın ama ben asla olmayacağım'' dedim,

Peki ya sonuç ne diyorsunuz dmi?

Sonuç: bin pişman oldu, yalvardı yakardı amaaaaa, ben babamın oğluyum, sildim mi daha da dönüp bakmam! Benim sevgimi taşıyabilecek biri çıkarsa karşıma başımla gözüm üstüne :oke:

Konuya gelirsek; sen o kişiye bi ikinci şansı verdin mi vermedin mi?
O şansı verdin ama değerlendiremediyse sakın cevap verme kendi boşluğunda kavrulsun :bilmm

Ama şans vermediysen, seviyorsan o şansı ver derim :tebessüm:

Kerim.

Kerim.

Üye
Kendini onun yerine koy;)

ümran

Üye
    Konu Sahibi
Daha 2 hafta öncesinde beni sürekli arayordu, mesaj atıyordu bir şans daha isteyip, kendini affettireceğini söylemişti; bana tam 5 defa hata yaptı ben her seferinde affettim, ama sonuncusu burama kadar getirdi!

Ona son sözüm; ''Bugün bitti, bitirdin, bi gün bir değil bin pişman olacaksın ama ben asla olmayacağım'' dedim,

Sonuç: bin pişman oldu, yalvardı yakardı amaaaaa, ben babamın oğluyum, sildim mi daha da dönüp bakmam! Benim sevgimi taşıyabilecek biri çıkarsa karşıma başımla gözüm üstüne :oke:

O şansı verdin ama değerlendiremediyse sakın cevap verme kendi boşluğunda kavrulsun :bilmm

dostum 2012 yılını bana haram etti .ölmek istiyordum ama o oralı bile olmadı ,simdi sıra onda diye düşünüyorum ama hala seviyormuyum bilmiyorum ,bugün ararsa konuşçam bakalım ne istiyormuş

- - - Eklendi - - -

Kendini onun yerine koy;)

koydum ve cewap vereceğm

- - - Eklendi - - -

Cevap Ver Tabiki .. Bakalim Derdi Neymiss ..

ondan ayrıldıktan sonra zamanımı hep burda maxicep ailesiyle geçirdim ,ve şimdi iyiym .cewap vereceğm ama sadece dinliyeceğm cewabım değşmeyecek

Legendary.

Legendary.

Üye

+1 :oke:

larten123

larten123

Üye
cevap verme kendı kendını yesın

___kaptan___

___kaptan___

Üye
dostum 2012 yılını bana haram etti .ölmek istiyordum ama o oralı bile olmadı ,simdi sıra onda diye düşünüyorum ama hala seviyormuyum bilmiyorum ,bugün ararsa konuşçam bakalım ne istiyormuş

- - - Eklendi - - -

koydum ve cewap vereceğm

- - - Eklendi - - -

ondan ayrıldıktan sonra zamanımı hep burda maxicep ailesiyle geçirdim ,ve şimdi iyiym .cewap vereceğm ama sadece dinliyeceğm cewabım değşmeyecek

İnan ölümü düşünmek çare olmuyor tek diyeceğim değmiyor! O yüzden bırak cevap verme biraz yüreğin sızlar ama cevap verme bırak kendi içinde kavrulsun dursun, sen bin defa yandın o milyonlarca kez yanacak emin ol, bırak cevap verme kardeşim :oke:

ümran

Üye
    Konu Sahibi
___kaptan___

___kaptan___

Üye
:d:

- - - Eklendi - - -

belkide haklsın birazda o üzülsün :vur kafasını duvarlara vursun

Belkide değil, haklıyım kardeşim, o senin canını yaktı mı kalbine hançerler sapladı mı sapladııııı! Sen yandın bırak biraz da o yansın, ve şunu unutma, Aşk'ta asla geri dönen ve pişman olan taraf olma bitiriyorsan bitir kalsın sakın geri dönme kalsın kaldığı yerde, zaten yeni bir aşk seni onun aşkından daha ötelere taşıyacaktır zaten emin ol :) :tebessüm:

Samet.25

acma birak

erergun

erergun

Üye
arkadaşlar beni tanıyanlar vardır mutlaka geçenlerde konu açmıştı m eski sevdiğim kız her gün arıyor ama açmıyorum ,artık mesaj da atıyor ,neymiş beni en iyi sen anliyormuşsun ,niye cewap wermiyorsun ,üzülme işaretleri ,fazla uzatmadım mı bi cewap verim mi ne dersiniz ha bide ne diyim
Kardeşim bence cevap atma ama kız adam akıllı birisiyse dön çünkü aynı durum en yakın arkadaşımın başına geldi kıza ne yapsa kız barışmak için yırtıyordu artık 10 kez oldu kız bu sefer barışmak için ölümüne sarfetti ve sonra kız bu çocuğu 3 kişiye dövdürdü sonradan kafanı duvarlara vurursun :vur

ümran

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim bence cevap atma ama kız adam akıllı birisiyse dön çünkü aynı durum en yakın arkadaşımın başına geldi kıza ne yapsa kız barışmak için yırtıyordu artık 10 kez oldu kız bu sefer barışmak için ölümüne sarfetti ve sonra kız bu çocuğu 3 kişiye dövdürdü sonradan kafanı duvarlara vurursun :vur

kardş anlamadm ,barışmasak benidemi dövdùrtür :ehe

- - - Eklendi - - -

ne bilim ya

erergun

erergun

Üye
Şöyle söyleyeyim kardeşim bak çocuk yakışıklıydı kız o. çocuk kıza çok çektirdi en sonda kız eski sevgililerine bunu dövdürdü nasıl yaptıysa:ehe

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Şöyle söyleyeyim kardeşim bak çocuk yakışıklıydı kız o. çocuk kıza çok çektirdi en sonda kız eski sevgililerine bunu dövdürdü nasıl yaptıysa:ehe

yuh :aha: eski sevgililerine miiii :D :d: :kıskıs:

ümran

Üye
    Konu Sahibi

bende olsam bende dôvdürurdüm ,üzmeyin oğlum şu kızları ,şaka bi yana onu seviyorum ama eskisi gibi değl,şundan korkuyorum ,barıştık diyelim sonra tekrar ayrılırsak dayanamam :(

___kaptan___

___kaptan___

Üye
bende olsam bende dôvdürurdüm ,üzmeyin oğlum şu kızları ,şaka bi yana onu seviyorum ama eskisi gibi değl,şundan korkuyorum ,barıştık diyelim sonra tekrar ayrılırsak dayanamam :(

Eskisi gibi sevemiyorsan kız ararsa kıza söyle bunu, eskisi gibi sevemiyorum de daha da uğraşmamasını söyle, onu üzmek istemediğini söyle tatsızlık olmadan bitsin bence eskisi gibi sevemiyorsan olmaz, yürümez yani :( :bilmm

erergun

erergun

Üye
Kardeşim sen şu anda onu sevmiyorsun sadece yaşadığın iyi anları özlüyorsun yeni bir kız arkadaş bularak anında çözüm bulabilirsin .

acuxx

acuxx

Üye
sen bi cevap ver bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt