Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cevap vermelimiyim
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gericikoyluyobaz
Üye
bız ne desek bos... cunku herkes yasadıgını kendı bılır
Hataya hatayla karsilik vermek olmaz. Eger pisman ve hatalarini tekrarlamicak ise ve sende ona karsi birseyler hissediyosan 2. sansi muhakkak ver. 3. de o senin huyuna karakterine kalmis vermeyedebilirsin. Unutmaki aşk iki tarafinda ugrasiyla olur arada sen kovalicaksin arada o
Hataya hatayla karsilik vermek olmaz. Eger pisman ve hatalarini tekrarlamicak ise ve sende ona karsi birseyler hissediyosan 2. sansi muhakkak ver. 3. de o senin huyuna karakterine kalmis vermeyedebilirsin. Unutmaki aşk iki tarafinda ugrasiyla olur arada sen kovalicaksin arada o
belkide haklısın ,bugün aradı açamadm malesef ,bana yasattıkları geldi aklıma ,herkesin güldüğü zamanlarda ağladığımı hatırladım ,hanı halil sezainin meşhur sôzü varya nerdn bulur bu insanlar ben mutsuzken gülünecek seyleri tamda o durumu hatırladım ve simdi bugünle o günler arasında dağlar kadar fark var o zamanlar zaman ilerlemezdi hayattan bıkmıştım ve eski günleri tekrar yasamaya katlanamam dayanamam
Aslamam
Üye
Cevap ver konuş, cevap vermezsen kendi kendıne düşünüp durursun ki bu moralini bozar, konuş ki hem o hem sen rahat et . .