Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Umredeyim
Sponsorlu Bağlantılar
Symbianize
Üye
Konu Sahibi
Umredeyim
Kardeşlerim abilerim 26 sında geldim buraya anca girdim ınstagramdan sürekli foto paylaşıyorum otavukcuoglu takip edebilirsiniz amacım reklam yapmak değil sadece merak ettiğiniz bişey varsa yardımcı olabilirim bu arada hakkınızı helal edin
larten123
Üye
allah kabul etsin kardesım allah hepimize nasib eylesin
Symbianize
Üye
Konu Sahibi
Amin
Astrosman
Üye
Helal olsun ALLAH kabul etsin.. Bi dua'da bize okursan...
Esendağlı
Üye
Helal olsun kardeşim,Allah kabul etsin bizlerede nasip olur inşallah
Symbianize
Üye
Konu Sahibi
Tabiiki kardeşim amin
codblackops2
Üye
Allah kabul etsin , bize de bir dua edersen sevinirim
_RYUK_
Üye
Allah kabul etsin
Symbianize
Üye
Konu Sahibi
Amiiin ederim hepinize dua burda duadan bol bişey olmaz zatn
CABBAR
Üye
Helal olsun sende helal et. Allah her müslümana nasip etsin
Emrgncy
Üye
Allah kabul etsin...
yalnız bu anları ibadetle geçirmen daha eftal, Sorularımızı ve merak ettiklerimizi dönüncede cevaplayabilirsin..
sayılı günleri boşa geçirme, Bizler için de dua et...
Allah kabul etsin.Bizede nasip olur inşallah. Bol bol dua at bize de sınava gircez
yumyjikk2
Üye
Allah kabul etsin
Symbianize
Üye
Konu Sahibi
Hepinize edeceğim
Mazlum Somer
Üye
Nasil Bir Yeer .?
Herkes Dua Mi Ediyorr .? Yada Sure Mi Okuyorlarr .? Anlatsanaa .? =]
Symbianize
Üye
Konu Sahibi
Haremin dışı bildiğimiz şehir gibi haremin içi ikiye ayrılıyo dış ve iç dışta namaz vakti olmayınca millet oturup dua ediyo kitap okuyo yemek yiyo yatıyo namaz vakti herkes namaz kılıyo içte ise tavaf edenler var yatıp uyuyanlar kuran okuyanlar var namaz kılanlar zikredenler var fotoğrafları instagramdan bakabilirsin
Haremin dışı bildiğimiz şehir gibi haremin içi ikiye ayrılıyo dış ve iç dışta namaz vakti olmayınca millet oturup dua ediyo kitap okuyo yemek yiyo yatıyo namaz vakti herkes namaz kılıyo içte ise tavaf edenler var yatıp uyuyanlar kuran okuyanlar var namaz kılanlar zikredenler var fotoğrafları instagramdan bakabilirsin