Hort

Sponsorlu Bağlantılar

Legendary.

Legendary.

Üye
Fordcuyum :D Transitle öğrendim :halay3:

OPC

OPC

Üye
O arabalar 1den 2ye takinca hafif tekliyo deme?debriyajdan cok yavas cekmen lazim ayagini hoplamamasi icin?

hatırlamıyorum fazla satalı 4 yıl oldu ama 60 hp yani zordur kullanması alt devir üst devir farketmez benzinlisi bile cansız affetmez :D

OPC

OPC

Üye

yeni toledo sağlam geliyo yalnız jetta seviyesinde bişey olacak

- - - Eklendi - - -

hemen test sürüşüne gidiyorum çıkınca :ehe

üstad zaten VAG grubu sardı geçti hangi arabaya baksa VAG grubunun :D

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi
yenni focusa yol tutuşunda kafa tutacak araba az :hmmm

- - - Eklendi - - -

üstad zaten VAG grubu sardı geçti hangi arabaya baksa VAG grubunun :D
tabi öyle bekliyorum bakalım şu cıksın da :hmmm

OPC

OPC

Üye
yenni focusa yol tutuşunda kafa tutacak araba az :hmmm

yol tutuşta övmek gibi olmasın opel en iyilerdendir üstad yeni kasayı da denedim bizimkini de denemdim bide amcamın 2002 focusu denedim al dedim arabanı takla atcaz şimdi :ehe

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi

yol tutuşta övmek gibi olmasın opel en iyilerdendir üstad yeni kasayı da denedim bizimkini de denemdim bide amcamın 2002 focusu denedim al dedim arabanı takla atcaz şimdi :ehe
yeni kasa focustan bahsediyorum yalnız

Legendary.

Legendary.

Üye
Metin gel biz senle sohbet edek bu ikisi başladı araba muhabbetine :zzz: Bende biliyorum ama sürmeyi :pro: bunlar kadar teknik bilgim yok :naughty:

Kerim.

Kerim.

Üye

Yeni kasa focuslar kotu la.oyuncak gibi:zzz:

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi
Yeni kasa focuslar kotu la.oyuncak gibi:zzz:
yok artık yapma bu kadar da yeni kasasını yol tutuşu mükemmel

- - - Eklendi - - -

ne zaman çıkıcak ben ehliyeti alana kadar piyasadan kalkmazsa giderim teste :eller:
sen gidene kadar 2 kasa daha değişir :D

- - - Eklendi - - -

Metin gel biz senle sohbet edek bu ikisi başladı araba muhabbetine :zzz: Bende biliyorum ama sürmeyi :pro: bunlar kadar teknik bilgim yok :naughty:
öğren işte :D

Üst Alt