sarkıp düşme balkondan son sözü anlarsın tampondan

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
sarkıp düşme balkondan son sözü anlarsın tampondan
canavar canavar kaç kaç kaç kafamıza vuracak bam bam bam

Kerim.

Kerim.

Üye
:tşk:

Samet.25

aslında buranın adı gereksız değilde mesaj kasma olarak değişse daha iyi çünkü cogu kısı onun ıcın kullanıyor mesela sen bunu nıye actın ? acınca rahatladınmı yanlıs anlama sana bisey demıyorum cogu kısı mesaj kasmak ıcın vs konu acıyor yalansa yalan diyin

Kerim.

Kerim.

Üye
aslında buranın adı gereksız değilde mesaj kasma olarak değişse daha iyi çünkü cogu kısı onun ıcın kullanıyor mesela sen bunu nıye actın ? acınca rahatladınmı yanlıs anlama sana bisey demıyorum cogu kısı mesaj kasmak ıcın vs konu acıyor yalansa yalan diyin

Burdaki mesajlar gecmiyoki:zuhaha::d::zong:

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi

arkadaşım gereksizlerde yazılan mesajlar sayılmıyor zaten :)

Samet.25

bilmiyodum vaaay iyimiş bura o zaman yazın gencler fak flsdn fg

Kerim.

Kerim.

Üye

Yetenek sizsinize cikan arabesk rapcilere hastayim ya.rap yapmayi jepsi biliyor gercekten.eminemden falan bile iyiler hatta.hepsi rap aleminin duayeni:aha:<3onlara hastayim yahu:aha:
Metin senin kafa gitmis.uyu yat bence.su dediklerine bak ya:züü:

codblackops2

codblackops2

Üye
:rica:

doctorrr

doctorrr

Üye
:locked2:

Kerim.

Kerim.

Üye
yeter kerim ya sıktı artik

Aynen katiliyorum sana metin:good:

- - - Eklendi - - -

Metin sen bilirsin birinin bi sarkisi vardi kaf kef kem gozlere sis diyodu.eskiydi.ama cok guzeldi.rapti.adi ne o sarkinin ve kim soyluyodu?
Yoyo yov yoyov yo yov falan diyodu:hmmm

Enes

Enes

Üye
Aynen katiliyorum sana metin:good:

- - - Eklendi - - -

Metin sen bilirsin birinin bi sarkisi vardi kaf kef kem gozlere sis diyodu.eskiydi.ama cok guzeldi.rapti.adi ne o sarkinin ve kim soyluyodu?
Yoyo yov yoyov yo yov falan diyodu:hmmm
sagopa kajmer gölge haramileri :)

- - - Eklendi - - -

[video=youtube;_PFzXMldnts]http://www.youtube.com/watch?v=_PFzXMldnts[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt