Neden böyle aptalca şeyler paylaşıyon?
aslında buranın adı gereksız değilde mesaj kasma olarak değişse daha iyi çünkü cogu kısı onun ıcın kullanıyor mesela sen bunu nıye actın ? acınca rahatladınmı yanlıs anlama sana bisey demıyorum cogu kısı mesaj kasmak ıcın vs konu acıyor yalansa yalan diyin

aslında buranın adı gereksız değilde mesaj kasma olarak değişse daha iyi çünkü cogu kısı onun ıcın kullanıyor mesela sen bunu nıye actın ? acınca rahatladınmı yanlıs anlama sana bisey demıyorum cogu kısı mesaj kasmak ıcın vs konu acıyor yalansa yalan diyin

Metin bunu senden beklemezdim.git terket bu forumu sen bunu diyecegine
Arabesk rap'i cok seviyorum.mc yarali yurek favorim![]()

Metin ben de asi styla dinliyorum kendisini çok seviyorum yaa
Metin senin kafa gitmis.uyu yat bence.su dediklerine bak ya
Yetenek sizsinize cikan arabesk rapcilere hastayim ya.rap yapmayi jepsi biliyor gercekten.eminemden falan bile iyiler hatta.hepsi rap aleminin duayenionlara hastayim yahu
![]()

metin bu salakça müzikleri mi dinliyorsun
metin arsız bela konseri varmış bana 5 tl verir misin bilet alıcam
Metin bi daha benle konusma bence hakkaten ben seni boyle bilmezdim
Kerim arsiz bela mi yoksa sari tuvalet terligi mi?
- - - Eklendi - - -
Bence arsiz bela cunku zaten onun sarkilarina bayiliyorum.eminemin falan hocasiymis o biliyomuydun?
![]()

Yok kardesim sagol kalsinarsiz belayi dinlemek istermisiniz link veriyimmi?

artık ben de rap dinliyorum sago forever![]()

Metin abi elini ayağını öpeyim bana arabesk rapi öğrettiğin için çok mutluyum![]()
yeter kerim ya sıktı artik

sagopa kajmer gölge haramileriAynen katiliyorum sana metin
- - - Eklendi - - -
Metin sen bilirsin birinin bi sarkisi vardi kaf kef kem gozlere sis diyodu.eskiydi.ama cok guzeldi.rapti.adi ne o sarkinin ve kim soyluyodu?
Yoyo yov yoyov yo yov falan diyodu![]()

sagopa kajmer gölge haramileri
- - - Eklendi - - -
[video=youtube;_PFzXMldnts]http://www.youtube.com/watch?v=_PFzXMldnts[/video]

Heh iste bu.cok guzel la![]()