nokia lumia 920 internet paylaşımı olmuyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

engoral

Üye
    Konu Sahibi
nokia lumia 920 internet paylaşımı olmuyor
Arkadaşlar internet paylaşımını sağlayan proğram yok mu veya hard format attığımızda oluşabilecek problemler nelerdir. Bilgisi olan dostlarıma şimdiden teşekkürler

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar internet paylaşımını sağlayan proğram yok mu veya hard format attığımızda oluşabilecek problemler nelerdir. Bilgisi olan dostlarıma şimdiden teşekkürler

Sorun nedir tam olarak yazmamışsın?
İnternet paylaşımı yapmak istediğinde ne gibi bir hata ile karşılaşıyorsun.

Ayrıca geçenlerde bu konuyla ilgili okuduğum bir makale vardı.
Fırsatım olursa bu akşam çevirisini yaparım.
Henüz içeriğine bakmadım eminim faydalı bilgiler vardır.

Kolay gelsin.

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/windows-phon...lasimi-sorunlari-ve-cozum-yollari-753981.html

mashan

mashan

Üye
sanırım engin arkadaşımızın lumiadında ag paylaşım sorunu şu "payşıma izin vermek ve paylaşımıa şifre ile kullanıcı adı eklemek için gelinen menüde donma oluyor "bu sebeple hard format atma istegi var ama yine telefunun susma ihtimalini göz önunde bulunduruyor lumia versiyon atma vs işlemler kolaymı ? Yöntemi nedir veya ag paylaşımı verebilecek program varmı lumia için yardımlarınızı bekliyorum iyi çalışmalar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
sanırım engin arkadaşımızın lumiadında ag paylaşım sorunu şu "payşıma izin vermek ve paylaşımıa şifre ile kullanıcı adı eklemek için gelinen menüde donma oluyor "bu sebeple hard format atma istegi var ama yine telefunun susma ihtimalini göz önunde bulunduruyor lumia versiyon atma vs işlemler kolaymı ? Yöntemi nedir veya ag paylaşımı verebilecek program varmı lumia için yardımlarınızı bekliyorum iyi çalışmalar

Telefondan kaynaklı genel bir sorun yok. Ben açtığımda herhangi bir donma olmuyor.
Eğer donma oluyorsa telefonu sıfırlamayı yada yeni rom flaşlamayı deneyin.
Telefonunuzla ilgili güncel yazılımı indirip gerekli yazılımları kullanarak cihazınızı güncelleyebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt