Symbian^3 içeri lütfenn...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tayfun14

tayfun14

Üye
    Konu Sahibi
Symbian^3 içeri lütfenn...
Arkadaşlar telefonun c7-00 belle refresh flash ile dosya gömmek istıyorum yazılıma forumda bir sürü konu war ama hiç bişey anlamadım cfw lerden bahsediyorlar benım sorunum orjınal yazılıma dosya gömmek bunu anlatacak birini arıyorum .... yardımlarınız için teşekkür ederim

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Konularda yazan yazılım var sadece, bu cfw olmuş orjinal olmuş fark etmez dosyayı gömeceksen o konular doğrudur.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
bir gece musaitsen ve ben müsatisem teamviwer ile bir cfw yaparız hem göre göre öğrenmiş olursun

asigsasi

asigsasi

Üye
adı nossbar yaparmı yapar :)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
:ehe

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
cfw dediğin ne yaw 5 dk lık iş yeterki modların hazır olsun çok abartmayın zaten hazır modlar diye bir sürü konu var indir hepsini koy fw ye flashla bitti

• Beğen
Tepkiler: hizan
Kayahan14

Kayahan14

Üye
cfw dediğin ne yaw 5 dk lık iş yeterki modların hazır olsun çok abartmayın zaten hazır modlar diye bir sürü konu var indir hepsini koy fw ye flashla bitti

hiç bilmeyen biri bu işi ne kadar zamanda yapar modlar hazır bazı kişiler aylar sürüyor diyor ama

Pringles

Pringles

Üye
Kuyruklu sallamış bence :DD

- - - Eklendi - - -

bu arada modları nasıl orjinal cfw atarım yani navifirmplus_1.7 den indirdiğim orjinal dosyalara ?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
CFW Dediğin Orjinal FW De Yapılan Herhangi Değişiklikler.
Orjinalinden Bir Yerini Değiştir Bu da CFW, İstersende Tamamını Değiştir Bu Da CFW.
Ama Çok Kaliteli Bir İş Çıkacaksada Uzun Sürmesi Gayet Doğal, Tabi.

tayfun14

tayfun14

Üye
    Konu Sahibi
ilginiz için teşekkurler yani o dosyaları gömmek için yıne cfw gibi olması geriıiyor nossbar kardeşim hergün musaitim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt