ufak çaplı ticaret yapmak istiyorum yardım !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

darbeci_001

darbeci_001

Üye
    Konu Sahibi
ufak çaplı ticaret yapmak istiyorum yardım !!!!
arkadaşlar ufak tefek tıcaret yapmak ıstyorum. mesela takı alıp gittigidiyor gıbı sıtelere ılan verıp satmayı dusunuyorum ç varmı parlak fıkırlerınız baska ne alabılırım ne satabılırım

zombaka

zombaka

Üye
böyle ucuz yollu fikirleniz varsa banada söyleyin

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bro Karin En Fazla 1 - 2 Turk Lirasi Olur ..
Eger Buyuk Oynamazsan Kazanamazsin .. =]

darbeci_001

darbeci_001

Üye
    Konu Sahibi
tamam buyuk oynadık dıyelım mesela ne olabılrı ?

Samet.25

büyük oynamassan kazanamassın dıye bısey yok once ufak ufak baslıcak banka soymuyo :D güzel fıkır ama satarmı ona bak bi

darbeci_001

darbeci_001

Üye
    Konu Sahibi
yanı ıste. satarmı o var. tamam tıcaret risk işidir denemek lazım ılk baslşarda bırer ıkıser cıft alayım dıyoerum. baska bı onerınız varsa onada bakabılırım ne satabılırız arkadaslar beyın fırtınası yapalım :)

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
bence ekranı falan kırık telefonlar satıyorlar ucuza onlardan al 25-30a yaptır en az 50 tl kar yaparsın :)

• Beğen
Tepkiler: darbeci_001
darbeci_001

darbeci_001

Üye
    Konu Sahibi
sımdı telefona bakmak gerekır ılk once baska arıza varmı yokmu o sıkıntılı ıs bıraz yaa ama fıkrın ıcın tesekkurler :)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Ordan Burdan Ucuz IPhone Bulup Iyi Paraya Sattiklarini Ve Bir Telefondan 250 TL Kar Ettiklerini Gordum ..
IPhone, Ipad, Telefonlar Cok Satiliyor .. Elektronik Aletler ..

• Beğen
darbeci_001

darbeci_001

Üye
    Konu Sahibi
bıraz telefon ılanı koydum ama yuzune bakan olmadı yaa.

Samet.25

sana tavsiyem ne satacaksan almadan nete koy numarani mailinide koy onceden bak bi talep varmo talep varsa alip satarsin bide para biriktir gumruk ayakkabilari filan al sat saat olur canta olur cakma

• Beğen
darbeci_001

darbeci_001

Üye
    Konu Sahibi
telefon olarak bi telefoncuyla anlastim üzerine az da olsa kar koyuyorum ama fiyati bira pajalilasiyo o uuzdrn telefon ikinci plan.

Samet haklisin bu foto koyu raabete gore olan kismini düşünmüştüm. Aslinda olabilit siparişe gore bende toptNcidan alirim gelir satarim. Ama birazck zaman alir iste. Mesela anahtatlik taki kolye yuzuk bunları dusunuyorum

nalcam22

nalcam22

Üye
kardes internetten pc parçasıda satailirsin 5tlye harddis işte 10 tlye eski anakartları felan veriyolar böşe bi pc toplarsın 75 tlye felan satarsın

• Beğen

muhammed165

Üye
Limon al sat gerçekten iyi para var ciddiyim

• Beğen
nalcam22

nalcam22

Üye
buda olabılır fakat pc bılgım yoktur pek

- - - Eklendi - - -

ustad internet uzerınden satıcam :)

kardes eğer internetten satacaksan ucuzz şeyler satma cünkü bir insan 5 tl bi kolye alıp 6 tl kargo parası vermez zaten bunun karıda düşük olur internetten alana kadar gider çarşıdan alır böle adamların aramakla bulamayacagı bişi satarsan ancak öyle our

• Beğen
karayel90

karayel90

Üye
Slm hocam işletme okuyan biri olarak yardım edebileceğimi sanıyorum

Teknolojik cihazlar iyi para getirisi yapabilir

Sana tavsiyem satacağın ürünler piyasada popülerliği olan ürünleri satman

Mesela:

Tablet bilgisayar satabilirsin çin menşeili ürünler fiyatları ucuz oluyor 150 tl ye al 250 tl ye sat

Android Mini pcler var 150-250 tl arasında üstüne biraz kar payı koyup satabilirsin

Yada yurtdışından Gümrükten gecebilecek ucuz teknolojik ürünler 5 e al 10 sat gibi

Karar Senin

• Beğen
darbeci_001

darbeci_001

Üye
    Konu Sahibi
kardes eğer internetten satacaksan ucuzz şeyler satma cünkü bir insan 5 tl bi kolye alıp 6 tl kargo parası vermez zaten bunun karıda düşük olur internetten alana kadar gider çarşıdan alır böle adamların aramakla bulamayacagı bişi satarsan ancak öyle our

haklısın 5 tllık kolyeyye 6 tl kargo odenmez. baska seylere bakıcam.tesekkurler

- - - Eklendi - - -

Slm hocam işletme okuyan biri olarak yardım edebileceğimi sanıyorum

Teknolojik cihazlar iyi para getirisi yapabilir

Sana tavsiyem satacağın ürünler piyasada popülerliği olan ürünleri satman

Mesela:

Tablet bilgisayar satabilirsin çin menşeili ürünler fiyatları ucuz oluyor 150 tl ye al 250 tl ye sat

Android Mini pcler var 150-250 tl arasında üstüne biraz kar payı koyup satabilirsin

Yada yurtdışından Gümrükten gecebilecek ucuz teknolojik ürünler 5 e al 10 sat gibi

Karar Senin

bu tablet tarzı seyler olabılır mesela ıyı fıkır ama tabletı nerden alıcaz

karayel90

karayel90

Üye
.com/[/B]

Üst Alt