ufak çaplı ticaret yapmak istiyorum yardım !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

FIRAT USTA

Üye
arkadaşlar ufak tefek tıcaret yapmak ıstyorum. mesela takı alıp gittigidiyor gıbı sıtelere ılan verıp satmayı dusunuyorum ç varmı parlak fıkırlerınız baska ne alabılırım ne satabılırım

ilk once ikamet ettigin bolgenin talepleri ni arastir illede bir is dusunuyorsan gida veya giyim en iyi is bende gida isi ile ugrasacagim salgam ve nar eksisi ilgini cekerse iletisime gecebiliriz faceden ekle yardimci olabilirim tabi yakin bir bolgeden isen firat yariz mersin

sertcarlos

Üye
Ben fazla fikir sahibi değilim bu konularda.Ama oynadığım bir oyun var League of Legends ve bu oyunda turnuvalarda dağıtılan Teemo ve Rammus şapkaları var beleşe dağıtıyorlar ama alamayan kişiler bunu .30-50-75-100 liraya alabiliyor.Bunlardan birini bulup çoğalttırabilirsen çok iyi para kazanabilirsin .Eğer bunu yaparsan banada gönderirsin bir tane :D

achambo

achambo

Üye
çinden getirtip satabilirsin mesela ben taşınabilir şarj aletini 7 dolardan aldım burda 30-40 liraydı

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
seri imalat yap merdiven altı imalat ile başlaya bilirisn mesela lokum yapması
çok kolay nişasta su şeker 5 sat kısık ateşte kaynatıp kalıpları döktükten sonra
hazır beş saat başında bekleyip karıştırmak mümkün degil biraz otomasyon bilgisi gerektiriyor
teknik bilgi tecrube gerektiren işlerde iyi para var

Türk-X

Türk-X

Üye
seri imalat yap merdiven altı imalat ile başlaya bilirisn mesela lokum yapması
çok kolay nişasta su şeker 5 sat kısık ateşte kaynatıp kalıpları döktükten sonra
hazır beş saat başında bekleyip karıştırmak mümkün degil biraz otomasyon bilgisi gerektiriyor
teknik bilgi tecrube gerektiren işlerde iyi para var

sonra bu işte kendini geliştirir yiyecek formülü yapıp satar. :D:D

Benim önerim kuş çiftliği kur :ehe mesela muhabbet kuşu,hint bülbülü bunlar ucuz tanesini 30-35 tl den alırsın 1 kerede 4-5 yumurta veriyo 2 sini kendine alıp 2 sini satsan ve bu işlemi tekrarlasan :sirit::smdance::smdance:

_RYUK_

_RYUK_

Üye
evdeki eski eşyaları saat özellik le bakır olanları iyi para ediyorlar :)

Turan

Turan

Üye
ben online oyunda oyun parası satıyorum. 1 satışta en az 8tl kârım oluyor.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Anime-cosplay ürünü, figür v.s satabilirsin.Gayet iyi para var işin içerinde.Sadece yurtışından alışveriş yapabiliyor olman gerekli.

darbeci_001

darbeci_001

Üye
    Konu Sahibi
cok fazla fikirler var cok tesekkur ederim daha cok internet uzerinden satis yapmak istiyorum ne yapabilirim?

Üst Alt