Telefon Tavsiyesi Telefon mu Tablet mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
İlla bişiy alacaksan note2 al hem tablet hemde telefon olarak kullanırsın

Samet.25

sen alacanmi konu olsun diyemi actin paran coksa en pahalisini al

Jomolocco

Jomolocco

Üye
tabletle telefon ayni sey olurmu ya o telefonu salla guzel bir telefon al tabletede ihtiyacin olmaz

Jomolocco

Jomolocco

Üye
alıcam tabiki ve param kısıtlı :dry:

- - - Eklendi - - -

o zaman hangi telefon güzel olur ki? :bilmm

- - - Eklendi - - -

ben çok pahalı istemiyorum 800 TL'yi geçmeyecek şekilde olmalı :dry:

800 liraya android telefon biraz kotu olur onu 1100 yap

oguztz

Üye
NE OLUR OKUMAKTAN ÜŞENMEYİN! ÇOK ÖNEMLİ!

Benim Nokia C5-00 telefonumu 2011 Mayıs'ta almıştık. Ama ben alır almaz açıkçası biraz pişman olmuştum.Telefonlar hakkında pek bir şey bilmiyordum. Ben de dokunmatikleri kırarım kesin diye tuşlu aldım. Ama herkes dokunmatikle gezerken ben sadece izledim. Sonra bu yarıyıl sonunda kendi paramla tablet almaya, yazın da babama telefon aldırmaya karar verdim. Yazdan beri telefon ve tablet araştırıyordum. Tablet olarak İpad Mini'ye, telefon olarak Samsung Galaxy Ace 2'ye karar verdim. Sonra babam ikisini de alırız dedi ama ben maddi durumu sıkıntıya sokmak istemiyordum. Sonra bugün eve geldiğimde abim ve babam bana tablet ve telefonun aynı görevleri gördüklerini söylediler. Yani ya tablet ya telefon dediler. Tablet alırsam dokunmatik telefon taaa 2-3 sene sonra alınır. Ama telefon alırsam daha 2 yeri çizilmiş telefonuma yazık olur. Babam telefonu baharda alırız dedi. Ama ben ŞİMDİ istiyorum. Ailem telefonumu 2. elden satmayı planlıyor. Ama ben onu da oyun oynamak için kullanmak istiyorum. SİZCE NE YAPMALIYIM?

:dry::hmmm:dry::hmmm:dry:

Bence telefonla tabletin birleşimi smarthphone almalısın.Bence ikisine vereceğin 1700tl yi samsun note 2 ye ver derim :)

PixelWolf

Üye
    Konu Sahibi
Bence telefonla tabletin birleşimi smarthphone almalısın.Bence ikisine vereceğin 1700tl yi samsun note 2 ye ver derim :)
ben galaxy S4'ü okudum mayısta falan çıkar diyolar güzel ama cebime sığmıyo sorun o işte :D ben cebime sığan telefon isterim :D

MaxipmaN

Üye
ya bi sus 1700-1800 e s4 mü alacan

PixelWolf

Üye
    Konu Sahibi
babam alırız dedi abi :D

oguztz

Üye
ben galaxy S4'ü okudum mayısta falan çıkar diyolar güzel ama cebime sığmıyo sorun o işte :D ben cebime sığan telefon isterim :D

Ozaman yapcağın tek şey xperia z almak =D oda büyük ama cebine sığar

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Git Galaxy Note 2 Al 1 Taşla İki Kuş ;)

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
kardeşim oyun oynamak istiyorsan tablet daha iyi olacaktir. neden diye soracaksan ace 2 3.8 inç büyüklüğünde yani benim telefonla ayni boyutta. oyun oynarken biraz sıkıntı çikartiyor bu boyuttaki ekran eğer parmakların büyükse benim gibi :D neyse.. hemde alacağın telefon ace 2 oyun konusunda seni en fazla 1 yıl (takilmadan oynatacak oyunlar) karşılar. ipad mini tablet olarak düşünüyorum demişsin. iyi bir seçim olur tablet olarak. seni bayağı bi götürür ve apple cihazlarina desteği kolay kolay kesmiyor. oyunlarda pek sıkıntı çekmezsin.

PixelWolf

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim oyun oynamak istiyorsan tablet daha iyi olacaktir. neden diye soracaksan ace 2 3.8 inç büyüklüğünde yani benim telefonla ayni boyutta. oyun oynarken biraz sıkıntı çikartiyor bu boyuttaki ekran eğer parmakların büyükse benim gibi :D neyse.. hemde alacağın telefon ace 2 oyun konusunda seni en fazla 1 yıl (takilmadan oynatacak oyunlar) karşılar. ipad mini tablet olarak düşünüyorum demişsin. iyi bir seçim olur tablet olarak. seni bayağı bi götürür ve apple cihazlarina desteği kolay kolay kesmiyor. oyunlarda pek sıkıntı çekmezsin.
parmaklarım büyük değil :D oyun oynamayı istiyorum evet ama ya tablet ya telefon diyince işte hangisini alacağımı bilemedim. Samsung Ace 2 1 yıl götürürse sorun o olur işte. İpad miniyi de istiyorum hem beni bayağı götürürse muhteşem olur :D ya o ya bu olunca iş zor :bilmm hem tablet alırsam bu tuşluyu 3 yıl kullanmak zorunda kalırım. o zamana kadar tuşlular ölür işte. hem zaten symbianın işi bitti :dry: telefon alırsam samsung ace 2 olarak, yine oyun oynayamam bir yıl sonra yeni isterim herhalde.

- - - Eklendi - - -

Git Galaxy Note 2 Al 1 Taşla İki Kuş ;)
kaç kere o benim cebime sığmaz dedim :dry:

- - - Eklendi - - -

Ozaman yapcağın tek şey xperia z almak =D oda büyük ama cebine sığar
o kadar kot pantolon arıyorum ama sadece benim telefonun zor sığdığı pantolonları buluyorum. Yazın telefon taşımak o açıdan beni öldürür.

oguztz

Üye
parmaklarım büyük değil :D oyun oynamayı istiyorum evet ama ya tablet ya telefon diyince işte hangisini alacağımı bilemedim. Samsung Ace 2 1 yıl götürürse sorun o olur işte. İpad miniyi de istiyorum hem beni bayağı götürürse muhteşem olur :D ya o ya bu olunca iş zor :bilmm hem tablet alırsam bu tuşluyu 3 yıl kullanmak zorunda kalırım. o zamana kadar tuşlular ölür işte. hem zaten symbianın işi bitti :dry: telefon alırsam samsung ace 2 olarak, yine oyun oynayamam bir yıl sonra yeni isterim herhalde.

- - - Eklendi - - -

kaç kere o benim cebime sığmaz dedim :dry:

- - - Eklendi - - -

o kadar kot pantolon arıyorum ama sadece benim telefonun zor sığdığı pantolonları buluyorum. Yazın telefon taşımak o açıdan beni öldürür.

Aynen bizide :D

PixelWolf

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Galaxy SIII nasıl? :hmmm

- - - Eklendi - - -

ve telefon önerebilirseniz sağlam ekranı olsun :D

oguztz

Üye
Senin acelen varmı acelen yoksa s4 ü bekle.Bu arada s3 4.8" cebine yine sığmaz :) en iyisi iphone 5 al 4" cebine sığar :D

• Beğen
Tepkiler: kedi006
XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
Sizce Galaxy SIII nasıl? :hmmm

- - - Eklendi - - -

ve telefon önerebilirseniz sağlam ekranı olsun :D

hocam s3 güzelde konu başinda telefon olark galaxy ace tablet olarak ipad miini demişin. ikisi arasinda ipad mini ağır basar oyun konusunda. ama işin içine s3 girerse ozmn sıkıntı olur. s3 de seni karşilar. dayanıklı bişey istiyosan xperia z gelicek onu al

• Beğen
Tepkiler: kedi006
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt