Telefon Tavsiyesi Telefon mu Tablet mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PixelWolf

Üye
    Konu Sahibi
Telefon mu Tablet mi?
NE OLUR OKUMAKTAN ÜŞENMEYİN! ÇOK ÖNEMLİ!

Benim Nokia C5-00 telefonumu 2011 Mayıs'ta almıştık. Ama ben alır almaz açıkçası biraz pişman olmuştum.Telefonlar hakkında pek bir şey bilmiyordum. Ben de dokunmatikleri kırarım kesin diye tuşlu aldım. Ama herkes dokunmatikle gezerken ben sadece izledim. Sonra bu yarıyıl sonunda kendi paramla tablet almaya, yazın da babama telefon aldırmaya karar verdim. Yazdan beri telefon ve tablet araştırıyordum. Tablet olarak İpad Mini'ye, telefon olarak Samsung Galaxy Ace 2'ye karar verdim. Sonra babam ikisini de alırız dedi ama ben maddi durumu sıkıntıya sokmak istemiyordum. Sonra bugün eve geldiğimde abim ve babam bana tablet ve telefonun aynı görevleri gördüklerini söylediler. Yani ya tablet ya telefon dediler. Tablet alırsam dokunmatik telefon taaa 2-3 sene sonra alınır. Ama telefon alırsam daha 2 yeri çizilmiş telefonuma yazık olur. Babam telefonu baharda alırız dedi. Ama ben ŞİMDİ istiyorum. Ailem telefonumu 2. elden satmayı planlıyor. Ama ben onu da oyun oynamak için kullanmak istiyorum. SİZCE NE YAPMALIYIM?

:dry::hmmm:dry::hmmm:dry:

MaxipmaN

Üye
hala öğretemedim sana ace2 alırsan c5 teki taş devri oyunları ne yapıcan sen bi ace2 de oyna bakalım noluyo

PixelWolf

Üye
    Konu Sahibi
ne yani c5 i de seviyorum ben ilk telefonumu satmam ben! seviyorum onu! hem hemen telefon almak hiç hoş bir fikir gibi gelmiyor bana!

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
Bilgisayarın varsa telefon al

• Beğen
Tepkiler: kedi006 ve MaxipmaN
hlldll

hlldll

Üye
Ace 2 mantıklı olan c5 le ucurum var arasında .d

MaxipmaN

Üye
telefon aldırcam sana her yere götürüp oynarsın bence tabletten vazgeç ekranı falan da iyi

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
c5 e laf atmayın o kadar da kötü değil yahu :ehe bence de bilgisayarın varsa telefon al :)

• Beğen
Tepkiler: kedi006

Samet.25

2 pcnin varsa tel aldir yada pc ler iyi degilse pcleride sat ustune parayida koy son teknoloji pc topla 10 sene kullan 2013 de saglam oyunlar cikacak pisman olursun en onemli gta5 cikacak

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
oha 2 tane pc var bide tablet diyosun :D git hemen telefon aldırt :D c5 i satma onunlada istediğini yap :D

• Beğen

PixelWolf

Üye
    Konu Sahibi
telefon aldırcam sana her yere götürüp oynarsın bence tabletten vazgeç ekranı falan da iyi
:ağlarım: şok yaşadım sen söyleyince ne kadar ikilemdeyim bir bilseeeen :ağlarım:

- - - Eklendi - - -

oha 2 tane pc var bide tablet diyosun :D git hemen telefon aldırt :D c5 i satma onunlada istediğini yap :D
en çok istediğim şey buydu bak benimle aynı fikirde birini buldum :good:bunu çok düşünüyorum ben :dry:

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
:ağlarım: telefonumu o kadar kolay bırakamam ben çok anımız var ve o daha hayatında 5 kere yere düştü :ağlarım: çok iyi baktım ona ben o kadar kolay bırakamam :ağlarım:

Dün benim c5 `e uçan tekme attım hafıza kartı yuvasının kapağı kırıldı ve artık arka kapakta tam oturmuyor :D

• Beğen

MaxipmaN

Üye
pc ler onun değil ortak laptopu üzerime alamadım :ehe sen ne zaman alcan telefonu yarın alda hill climb atalım

• Beğen

PixelWolf

Üye
    Konu Sahibi
2 pcnin varsa tel aldir yada pc ler iyi degilse pcleride sat ustune parayida koy son teknoloji pc topla 10 sene kullan 2013 de saglam oyunlar cikacak pisman olursun en onemli gta5 cikacak
ahaha komiksin bilgisayarlarımız süper DELL laptop ve 2006 da aldığımız emektar masaüstümüüüz <3

- - - Eklendi - - -

ahaha C5-00 larımız süper :D arka kapak ta 3. kez yere düştüğünde oturmamaya başladı aynen :D

Samet.25

ahaha komiksin bilgisayarlarımız süper DELL laptop ve 2006 da aldığımız emektar masaüstümüüüz <3

- - - Eklendi - - -

ahaha C5-00 larımız süper :D arka kapak ta 3. kez yere düştüğünde oturmamaya başladı aynen :D

tablet al o zaman android oyun oynarsin en azindab

PixelWolf

Üye
    Konu Sahibi
pc ler onun değil ortak laptopu üzerime alamadım :ehe sen ne zaman alcan telefonu yarın alda hill climb atalım
abi sana oynatmam ben onu :D aaa bak aklıma ne geldi ikisini de yanımda götürürüm her yere :D

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
bizde 2004 te aldık toplama pc masaüstü hayla onunlayız aynı odada kalıyoruz :D

• Beğen

MaxipmaN

Üye
1. pc 2005 te alındı ama içi 2011 de komple değişti hd3650 yeni monitörle birlikte daha da kasmaya başladı nesi süper

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt