bildiğim kadarıyla rom yüklerken telefonun s2 lerin anabant sürümüne göre rom yüklemek gerekmiyormuydu odin ile benim telin anabant sürümü i9100XXLPQ artı imei lim klonlu bu rom benim tele uyarmı telefomun rootlu bizat kendim kurçalıya kurçalıya rootladım
Bisi degil .d bu arada archangelll kardesim omega v19.1 cikmis ben kurucam birazdan burdada paylasabilirdim ama hakkini yemek istemem senin sayende bu yazilimi buldum cunku v19.1 surumjnu paylasirsan sevinirim .d

süper rom muş telefon s3 oldu bir anda gps alıcısı eskiye göre daha iyi oldu test etim igo çok cabuk bağlandı uyduya emeği geçen arkadaşlara çok teşekkürler gece dayanamadım romu kurdumsüper rom muş telefon s3 oldu bir anda gps alıcısı eskiye göre daha iyi oldu test etim igo çok cabuk bağlandı uyduya emeği geçen arkadaşlara çok teşekkürler
aklıma takılan tek bişey var benim telin anabat kodu i9100XXLPQ bu romu yükleyince telefonun anabat sürümü i9100XXLS6 oldu telefon yarın öbürgün çöker acılmaz bişey olurda odin ile rom atmak gerekirse gene i9100XXLPQ anabantlı romu kurmam gerekiyo elimde (4.0.3 i9100XXLPQ rom ) var yoksa (4.0.3 i9100XXLS6 rom ) bunu indirip mi kurmam gerekicek

yıne ben
romu yukledıkten (tum romlar için) wipe data dan baska bir şey yapmaya gerek var mı temiz kurulum için bu yeterlı mıdir?
kernel temizleme nedir bu arada ve yuklmeden önce mı sonra mı yapılmalıyıdı?

Google Reklamlarını Engelliyor demissin ya ilk basta iyi bisi dusundum ama download sitesine girerken cikan reklamida acmadigi icin download yapamiyorum cogu siteden bu ozelligi nasil kaldirabilirim ?
- - - Eklendi - - -
Ornek vermek gerekirse adf.ly sitesini acmiyo acmadigi icin reklami gec deyip download sitesine giremiyorum :-(

Google Reklamlarını Engelliyor demissin ya ilk basta iyi bisi dusundum ama download sitesine girerken cikan reklamida acmadigi icin download yapamiyorum cogu siteden bu ozelligi nasil kaldirabilirim ?
- - - Eklendi - - -
Ornek vermek gerekirse adf.ly sitesini acmiyo acmadigi icin reklami gec deyip download sitesine giremiyorum :-(

wipedata yı yüklemeden sonrada öncede yapman lazım kardeşim yükledikten sonra wipe datadan baska birşey yapmana gerek yok kernel temizlemeyi bende bilmiyorum
- - - Eklendi - - -
bu soruyu gormedin sanırım kardeşim
- - - Eklendi - - -
bu soruyu gormedin sanırım kardeşim![]()
Gormemisim evet vallahi bi fikrim uok ama reklam gizleme ayarlarini AdFree var telefonda onunla yapabilirsin

Merhaba yine kaliteli ROM larımla birlikte yine ben arkadaşlar :P Aslında son paylaştığım Allience den sonra ROM paylaşmıcaktım ama bir arkadaşımız paylaşımlarımı çok beğenmiş ve bende bu diğerlerinden kat kat kaliteli ROM u paylaşmak istedim geliştirilmiş hızlı Rom u.. Eğer başka bir ROM kullanıyorsanız vazgeçin daha iyisini bulmanız çok zor..
Özelliklerini sayıyorum:
-JB 4.1.2-Google Apps Jelly Bean 4.2 versiyonu
-Flash Player destekli
-Google Reklamlarını Engelliyor.. Yüklediğiniz uygulamalarda reklam çıkmaz..
-Es File Explorer içinde-Rom Yönetimi..
-ROM ile ilgili tam uyumlu birsürü araç gereç mod ..vb ( En sevdiğim tarafı)
-Mesajları MMS ye dönüştürmüyor..
-Arama sonlandırma olayında Delay oranını ayarlayabiliyorsunuz beklemeyi sevmeyenler 0 yaparlar
-Rolle Tube diye Youtube programıyla istediğiniz videoyu indirebilirsiniz
-Wallpaper Scrooling var
-Güvenli kilit var hesaplarınız çok güvende..
-Şarj Yüzdesi kendiliğinden var
-Ekran kilidi dalgalı ve mürekkep efektli ve takılma yapmıyor yaptığını söyleyen olursa inanmam denedim
-Skip Song var-TouchWiz 5.0
-Üst panel ayarlarını yapabiliyorsunuz
-Çoklu pencere bugsuz olduğu gibi çalışıyor hızlı ayrıca-Açılışı çok hoş
-Daha birrsürü özellik var ve inanır mısınız ROM da birtane Bug a rastladım o da Samsung Klavyesinin El yazısıo da hepsinde var
-İnternet indirmeyi hızlandıran program var Download All Files..
-AllSharePlay Gibi uygulamalar var
Resimleri Paylaşayım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Not: Bu ROM diğer paylaştıklarımdan yüksektir ve bizzat benim tarafımdan denenmiştir kullanıyorum şuan diyeceksiniz ki sende hep kullanıyorum diyorsun evet bunu farkedinben sürekli ROM değiştiren biriyim pc de arşivim var dediğim gibi diğer paylaştıklarımdan birini kullanıyorsanız boşverin bunu kurun diğerleride güzel ama bu en yüksekleri bunun 19. Versiyonu çıkınca paylaşacağım sizlerle...
Anlatımı veriyorum sonra link vereceğim
Anlatımını veriyorum :
1-İnidrdiğiniz dosyayı telefon hafızasına atın
2-Telefonu CWM (ClockWorkMod) İle açın
3-Wipe Data/Factory resete girin sonra yes deyin
4-Wipe Chache seçin sonra
5-Ondan sonra İnstall Zip From (İndirdiğiniz dosyayı nereye attıysanız orayı bulun dosyayı seçin)
6-Bırakın yüklensin sonra arkadaşlar
Not: 1-Telefon Rootlu olmalıdır
2-Bu işlemleri Hafıza kartınızı ve sim kartınızı çıkararak yapın
3-Dosya ve önemli şeylerin yedeğini almayı unutmayın
Not: Rom Yüklerken setup wizzard çıkıyor sakın paniklemeyin bilmeyen arkadaşlarordan ileri diyeceksiniz Power Tuşu ile ses tuşlarıyla seçenek belirleyeceksiniz bunu unutmayın önünüze Default yükleme gelicek onu seçin Light Yada Custom demeyin ki tam yüklesin gerisini anlarsınız zaten sorun değil oralar yani bu hata falan değil sadece geliştirilmiş bir yükleme e tabi ROM kaliteli olunca
Kötü haberim sadece Torrent var üzgünüm
Torrenttan indirin pc den girmeyenler Android telefonuna torrent uygulamasını indirsin direk telefonuna yüklesin wifi den isterse
Link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bir beğeniyi çok görmeyin emek var burdaEklemem gereken başka birşey yok lütfen bana root yapma ile ilgili sorular sormayın ben sadece işi bilenler için ROM paylaşıyorum hadi herkese iyi akşamlar
![]()
eyyvallah kardeşim yapıcam şimdi ama ben4.1.2 yüklediğimde tekrardan açıldığında Wipe Data mıydı neydi bida bişeyler yapmıştım bu tekrar açılınca bundada bişi yapmamz gereklimi ?
tam install a baslarken E: short write of tmp/... No space left on device hatasi aliyorum acil yardim
Çince oyun reklamları alıp duruyorum.??