Lumia 920'yi yere düşürdüm :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burakkk250

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920'yi yere düşürdüm :(
Evet arkadaşlar bu acı verici olayı sizinle paylaşmak istedim belki acım hafifler diye..:) Nasıl oldu ne ara oldu anlamadım lumia'm yaklaşık 1 metre yükseklikten yere çakıldı. O'nu yere düşerken farkettiğimde içimde oluşan duyguyu size nasıl anlatabilirim bilmiyorum kelimeler kifayetsiz kalıyor. Şansıma da dik düştü telefon :( Ve şuan sağ üst köşesi içine doğru göçtü ve ses tuşlarının üstünde çizikler oluştu. Aslında ilk bakışta pek belli olmuyor ama ben telefonu her elime aldığımda aklıma o çizikler geliyor ve sinirleniyorum.. Diyeceğim şu ki siz siz olun Lumia'yı kılıfsız kullanmayın böyle bir olay hepinizin başına gelebilir dikkatli olun :)

Bu arada önerebileceğiniz hem şık duran hem de işlevselliği iyi olan bir kılıf var mı ? :)

ecel54

ecel54

Üye
Evet arkadaşlar bu acı verici olayı sizinle paylaşmak istedim belki acım hafifler diye..:) Nasıl oldu ne ara oldu anlamadım lumia'm yaklaşık 1 metre yükseklikten yere çakıldı. O'nu yere düşerken farkettiğimde içimde oluşan duyguyu size nasıl anlatabilirim bilmiyorum kelimeler kifayetsiz kalıyor. Şansıma da dik düştü telefon :( Ve şuan sağ üst köşesi içine doğru göçtü ve ses tuşlarının üstünde çizikler oluştu. Aslında ilk bakışta pek belli olmuyor ama ben telefonu her elime aldığımda aklıma o çizikler geliyor ve sinirleniyorum.. Diyeceğim şu ki siz siz olun Lumia'yı kılıfsız kullanmayın böyle bir olay hepinizin başına gelebilir dikkatli olun :)

Bu arada önerebileceğiniz hem şık duran hem de işlevselliği iyi olan bir kılıf var mı ? :)

benim lumia 800'üm düştüğü zamen aynı şeyleri bende yaşadım hep orayı görüyordum ama benden başkası görmüyordu :D ilerleyen zamanlarda bende görmemeye başladım :D. düştüğü günden sonra kılıfla kullanmaya başladım ama daha sonra yine kılıfsıza döndüm ve daha çok dikkat ettim. Eminim sende bir süre sonra oluşan hasarı görmemeye başlayacaksın fazla takma kafana ve daha dikkatli ol :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Kılıf kullanın diye belki 10 defa söyledik çoğu başlıkta.
Yeni ve güzel bir telefon olduğu için çoğu zaman elimizde narince tutuyoruz ve kayıp düşme ihtimalini yükseltiyoruz farkında olmadan.
O yüzden mutlaka kılıf kullanın. Hatta Flip Cover yada Flip Case olarak anılan tipteki kılıflardan olursa en garantisi olur.
Büyük geçmiş olsun.

alical33

alical33

Üye
Cp600 al tank gibi korur telefonu 60 Tl pahalı dersen silikon veya sert kılıflara bakabilirsin

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal
mcnpl4

mcnpl4

Üye
O ilk cizigin şoku geçtikten sonra çekiç niyetine bile kullanırım ben onemli olan ici der gecerim takinti yaparsan oyle bi telefonda oyle cizik kabir azabi gibi gelir

omerk88

omerk88

Üye
Cp 600 kesinlikle benim de var süper

alical33

alical33

Üye
Bende alcam en kısa zamanda inşallah

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
bende bir buçuk metreden düşürdüm ama hiç bişey olmadı :)

alical33

alical33

Üye
genpayada bi bakayım ozaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt