pasaport kayıtlı xperia s güncelleme yapılırmı (aşırı derece acele)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erergun

erergun

Üye
    Konu Sahibi
pasaport kayıtlı xperia s güncelleme yapılırmı (aşırı derece acele)
galaxy s3 telefonumla 0 pasaport kayıtlı xperia s i değiştirecem sorum şu güncelleme sırasında bir sorun çıkarmı ?

Samet.25

senin s3 orjinalse degistirme s3 de guzel telefon

yumyjikk2

Üye
merak etme bir sıkıntı cıkmaz catır catır kullanırsın

Ali58_58

Ali58_58

Üye
aynn s3ü değiştirme çünkü sony güncellemeleri çok geç veriyor yani sıkıntı yaşarsın xperia s bi zaman amiral gemisiydi en iyi telefonu olduğu halde aylarca sonra geldi ama samsung güncellemede çok hızlı sıkıntı çekmezsin

blacktalon

blacktalon

Üye
S3 daha pahali degilmiydi

birsorumvar

Üye
güncellemede sorun çıkacağını sanmıyorum

Krofessional

hayatının hatası

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Adam ne sormuş siz ne cevap veriyosunuz . Yine cevap yerine akıl vermeler başlamış .

Dostum ben xperia s kullanıyodum bi hafta önceye kadar . Güncellemeleri rahatlıkla alırsın merak etme . Zaten cihaz ics ye güncelli . Yakın zamanda jelly bean ide alıcak .

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Adam ne sormuş siz ne cevap veriyosunuz . Yine cevap yerine akıl vermeler başlamış .

Dostum ben xperia s kullanıyodum bi hafta önceye kadar . Güncellemeleri rahatlıkla alırsın merak etme . Zaten cihaz ics ye güncelli . Yakın zamanda jelly bean ide alıcak .
hocam s3 ile xperia s'i hiç karşılaştırmayın xperia sağlam olabilir ama s3 kesinlikle bin kat daha iyi ve kim ne derse desin sonyden hızlı güncelleme alıyor inanmazsan 1 ay belki daha önce s3e güncelleme dağıtılmaya başladı ve s2 için bile var sonyde hala ses yok

MücahitTokgöz

hocam s3 ile xperia s'i hiç karşılaştırmayın xperia sağlam olabilir ama s3 kesinlikle bin kat daha iyi ve kim ne derse desin sonyden hızlı güncelleme alıyor inanmazsan 1 ay belki daha önce s3e güncelleme dağıtılmaya başladı ve s2 için bile var sonyde hala ses yok

yav canm kardesm adam burda xperia s s3 den dahami iyi demis hatta ustune akil vermeyin konu sahibinin sorusunu cevaplayin demis. Bide sizin yazdiginiza bakin hadi tavsiye veriyorsunuz bari konu sahibinin sorusunu cevaplayin. Bu arada bi sıkıntı yasamassiniz iciniz rahat olsun.

Krofessional

sony de rom desteği -853976854747604

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt