[MOD] Task Switcher Görev yöneticisi FP1 (G.Yönetici mod Flaş gerekmeden) Unsigned Türkçe metyuu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
[MOD] Task Switcher Görev yöneticisi FP1 (G.Yönetici mod Flaş gerekmeden) Unsigned Türkçe metyuu
Refresh yüklü telefonlar için FP1 görev yönetici sis halindedir. telefon hackli olmalı ve installserver yamaları aktif olmalı.sis dosyasını yükleyin telefonu açıp kapatın. sisi türkçeye çevirdim. Görüntüler Nokia C7den

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: achambo, efsane.hayati, yunus_ 123 ve 1 kişi daha

yaren_dede

yaren_dede

Üye
:tşk:

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
:rica: ederim dostum bunu yaptıklarına göre FP1 ve FP2 nin diğer özelliklerinide bizim telefonlarada yaparlar

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
:rica: ederim dostum bunu yaptıklarına göre FP1 ve FP2 nin diğer özelliklerinide bizim telefonlarada yaparlar

başka ne kaldıki? birde diğer konuda installserver yaması aktif olması gerektiği yazıyor onuda ekle istersen konuya

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
tamam dostum tüm installserverleri yükledim

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
teşekkürler size fp2 nin klavye sini de yapsalar halimize o zaman acırsınız:)

• Beğen
metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
o kadar kötümü şu klavye :)

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
amanın bizden uzak olsun, çıksa bile yüklemem artık. :) Gerçi artık nokia kabak tadı vermeye başladı.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
yaren_dede

yaren_dede

Üye
amanın bizden uzak olsun, çıksa bile yüklemem artık. :) Gerçi artık nokia kabak tadı vermeye başladı.

olduğu kadar idare edicez artık... yılan oyununu oynamak için arkadaşıma az dil dökmedim zamanında :)

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
evet haklısın hele o resimli mesaj gönderen bir nokia vardı ilk nokiamdı ne cihazdı ozamanlar :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
evet haklısın hele o resimli mesaj gönderen bir nokia vardı ilk nokiamdı ne cihazdı ozamanlar :)

seninki iyiymiş benim 628 vardı çelik kasa birde radyo aparatı vardı super çekiyordu :D vaybe ne günlerdi ve sonra cem uzan 5110 dağıtmaya başladıda gösterişli bir telefonumuz oldu :ehe

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
:) ne günlerdi. boş vakit bulabilsem biraz android çevirisine bakacağım ama olmuyor (konuyu iyice dağıttık galiba)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
aynen biraz maziyi andık rahatsız olan olursa yorumları kaldırım :)

efsane.hayati

efsane.hayati

Üye
kardeş teşekkürler paylaşım için yükledim çalışıyor ama tel donmaya başladı ne yapmalıyım

achambo

achambo

Üye
süpermiş çok saol

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
kardeş teşekkürler paylaşım için yükledim çalışıyor ama tel donmaya başladı ne yapmalıyım

bilmiyorum ki kardeşim bende kilitlenme olmadı hızlı çalışıyor. kasıyorsa kaldır tekrar yükle bakalım düzelecekmi

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt