Kardesim vodafone kampanyasinda ek ucret ne kadar.ve telin ekran cozunurlugu dusuk diyorlar dogru muArkadaşlar merhabalar, ben de bugün Lumia 820 ailesine katıldım, cihazı Vodafone'dan kampanyalı olarak aldım. Öncelikle telefon çok güzel, Android ve iOS kullanmis biri olarak windows deneyiminin bambaska oldugunu soyleyebilirim. Yanlız internet ayarlarıyla ilgili bir sorunum var, Vodafone internet erisim noktalarında gorunuyor fakat telefon internete baglanamiyor, bu ayarlar hakkında yardımcı olabilecek olan var mı?
l920 guzel bir telefon ama ben anlamıyorum samsung s3 iççin devamlı guncellemeler yayınlıyor anlamadım nokia daha bi guncelleme yaptı samsung s3 için yanış bilmiyorsam3 guncelleme dahada yapmaya devam edecek gibi

güncellemyi sadece yapmış olmak içinmi yoksa eksiklik ve hatalatı gidermek içinmi yapmak lazıml920 guzel bir telefon ama ben anlamıyorum samsung s3 iççin devamlı guncellemeler yayınlıyor anlamadım nokia daha bi guncelleme yaptı samsung s3 için yanış bilmiyorsam3 guncelleme dahada yapmaya devam edecek gibi

Kardesim vodafone kampanyasinda ek ucret ne kadar.ve telin ekran cozunurlugu dusuk diyorlar dogru mu
Beni de listeye ekleyebilirsiniz![]()
Birsey daha sormak istiyorum.bucihazin internet baglanti hizinin yuksek ooldugu yaziyor.peki sizce hizli mi.cevap icin tesekkurlerEn doğru yanıtı bir bayiye gidin ve inceleyin telefonu, çözünürlük düşük mü yoksa güzel mi bence kendi gözünüzle görün derim ...
- - - Eklendi - - -
Tabiki, ekledim bile ...
Birsey daha sormak istiyorum.bucihazin internet baglanti hizinin yuksek ooldugu yaziyor.peki sizce hizli mi.cevap icin tesekkurler
Tesekkurler bende almayi dusunuyorum insallah bende araniza katilcam
piyasadaki en hızlılardan birisi desem yeterli herhalde.
arkadaşlar tekrar merhaba,
daha önce de burada lumia 920 ile ilgili sorularımı sizlere iletmiştim..hepsi için tekrar teşekkür ediyorum sabırla cevap verdiniz ellerinize sağlık..
ancak hem uzun vadeli telefon kullanmayı düşündüğümden hem de ağırlık olayını dikkate alarak (5800 gibi bir takozdan sonra ince telefon istiyordum) htc 8x almaya karar verdim..en az l920 kadar iyi olduğunu düşünüyorum..
lumia 920'ye lafım yok gerçekten çok başarılı keşke hafif yapsalardı o zaman gözüm kapalı lumia alırdım..
bunu da siz kardeşlerime bildirme ihtiyacı hissettim![]()
Merhabalar
Arkadaşlar telefonumdan bluetooth ile başka bir cihaza veri transferi yapabiliyor muyuz?
Arkadaşım benden bir müzik atmamı istedi kendisine uğraşdık yapamadık![]()
Symbian' gibi değil.. Acaba bunun için uygulama felan mı var.. Onuda bulamadım
Yardım bekliyorum.
Teşekkürler..
Ama önceden eşleşmiş olman lazım.