Çevikliği arttıran spor dalları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
silentattack

silentattack

Üye
    Konu Sahibi
Çevikliği arttıran spor dalları
arkadaşlar ben fitnesa gidiyorum vücut geliştirmek için malum sadece fitnesa gidersem hantallaşırım o yüzden çevikliği arttıran bi spor yapmam lazım önerileriniz neler ?

hlldll

hlldll

Üye
kıck box

Legendary.

Legendary.

Üye
Karete olabilir gibime geliyor :hmmm

silentattack

silentattack

Üye
    Konu Sahibi
güreş nasıl olur acaba ?

hlldll

hlldll

Üye
gures ıyıcı senı kotu eder tamam oda cevıklık ıstıyor ama kıck boz ıyı bır tavsıye benı dınle bu arada boy ve kılo kac?

Samet.25

kickboks yap

doctorrr

doctorrr

Üye
Polo :hmmm Kasmaya lüzum yok cirit işte :ehe

hlldll

hlldll

Üye
Tamam bak bı 5kg daha aldınmı mukemmel vucut senındır :)

silentattack

silentattack

Üye
    Konu Sahibi
muhai tai diye bişey vardı onu yaptım bi 3 ay kadar olur mu tekrar ona başlasam

- - - Eklendi - - -

Tamam bak bı 5kg daha aldınmı mukemmel vucut senındır :)

tamam hocam o zaman kick boks a gideyim ben yaza kadar yoğun tempo ile çalışırsam istediğim kıvama gelirim heralde :D

Preloader

Preloader

Üye
Dostum kickbox sana çeviklik katmaz çeviklik istiyorsan kung fu wimg chun`a gidiceksin.Denge istiyorsan karete.Güç istiyorsan muay thai.

MrTech

MrTech

Üye
Dostum kickbox sana çeviklik katmaz çeviklik istiyorsan kung fu wimg chun`a gidiceksin.Denge istiyorsan karete.Güç istiyorsan muay thai.
Vücuda biraz kilo aldırıp hangi sporu hangi hareketleri yapmalıyım ?

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
ben futbola gdiyorum orada soyunma odamızda kas çalışma aleti var idmandan sonra yarım-1 saat kadar ayak ve kollarımla 40 kg kaldırıyorum bu benim çevikliğimi arttırırmı ?

MrTech

MrTech

Üye
ben futbola gdiyorum orada soyunma odamızda kas çalışma aleti var idmandan sonra yarım-1 saat kadar ayak ve kollarımla 40 kg kaldırıyorum bu benim çevikliğimi arttırırmı ?
Artma gösterir ama fazla zorlama :good:

• Beğen
Tepkiler: CouTFeeL
Preloader

Preloader

Üye

Vücuda biraz kilo aldırıp hangi sporu hangi hareketleri yapmalıyım ?

Kilo alırsan balık etli olursun.Böyle olmak da karate ve kung-fu için hiç iyi olmaz.Ama balık etli olursan sana Kickbox`ta kazanç sağlar.Fakat kickbox da çevikliği oldukça düşürür.Çünkü kickboxta önemli olan sağlam vurmaktır.Bu yüzden eğer balık etli değilsen yanü cılızsan kesinlikle Shotokan Karate-Do veya Kung-Fu Wingchun`u tercih etmelisin.Fakat dövüş sporlarını sevmiyorsan masa tenisi çalışabilirsin. Yardıma ihtiyacın olursa bana PM atabilirsin. SPOR HAYATINDA BAŞARILAR DİLERİM,,, ;)

- - - Eklendi - - -

Hayır çevikliğe yardımcı olmaz sadece kaslarına daha fazla kan pompalanır ve kaslı görünürsün , tabi kas da kazanırsın Fakat çevikliğe çok yardımı olmaz.Ayaklarına yararı olur ama kollarını yormktan başka işe yarayacağını zannettmiyorum. İYİ FORUMLAR ;)

ka_za

ka_za

Üye
muhai tai diye bişey vardı onu yaptım bi 3 ay kadar olur mu tekrar ona başlasam

- - - Eklendi - - -

tamam hocam o zaman kick boks a gideyim ben yaza kadar yoğun tempo ile çalışırsam istediğim kıvama gelirim heralde :D

Muay thai yi bir araştır derim vidyolara falan bak karar verirsin yakın dövüş falanda var baya icinde.Diz dirsek falanda kullanılıyor faydası mutlaka olur. Bende düşünüyorum seneye icin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt