arkadaşlar android tablet alacağım yardımcı olur musunuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

soldier_25

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar android tablet alacağım yardımcı olur musunuz ?
http://www.hizlial.com/u02.049.1579.0025/polypad-7408-7-8gb-ips-ekran-android-41-jellybean-15ghz-cift-cekird
arkadaşlar linkte ki tablet i almayı düşünüyorum beklentilerim 3g modem var veya ona uygun 3g modem le Nette gezmek Nette okey felan oynamak arada öyleSINE oyun müzik dinlemek Birde excel felan çalışması yapmak bu arada bütçem bu kadarına yetiyo bu na göre uygun tablet midir yoksa daha uygun tablet var mıdır yardımcı olur musunuz ? Teşekkürler :)

CABBAR

CABBAR

Üye
Iş görür bi tablet. Rahatça kullanabilirsin. Büyük oyunlarda bile pek fazla kasmaz

Samet.25

yeter nolcak daha fazla

EasyPad

Üye
Çin malı ! dikkat et

soldier_25

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

çin malı derken ? Nesine dikkat edeceğim ? Easypad

TheCower

TheCower

Üye
Güzel birşeye benziyor

EasyPad

Üye
Çin malı diyoruz , zamanla anlarsın nekadar çabuk ısındıgını internete girdiginde işlem yapma durduk yere ısınan cihazlar var
iyi araştır bence ainol veya pirana bussines sanırım bu iki markaya bak alıcaksanda bunlarda çin malı ama türkiye pazarında ciddi sözleri var

Qrdap

Qrdap

Üye
valla piyasada o kadar tablet varki .hepsi birbirinin aynısı.bende çok kararsız kaldım bunların arasında .piranhalara baktım , ekran çözünürlüğü düşük.bir de acaba bunlarda bluetooth varmı ?:hmmm

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
aynen ainol bir bak

soldier_25

Üye
    Konu Sahibi
valla piyasada o kadar tablet varki .hepsi birbirinin aynısı.bende çok kararsız kaldım bunların arasında .piranhalara baktım , ekran çözünürlüğü düşük.bir de acaba bunlarda bluetooth varmı ?:hmmm

mavi diş olanlar var ama Biraz daha elini cebine daldırman gerekiyor :)

- - - Eklendi - - -

kararsız kalıyorum Bende diyorum ki acaba az paraya kullanışlı olan yani ısınma sorunu takılma donma olmayan gibi ve 3g vınn veya 3g li Tlf ile internet kullanılan bir tablet istiyorum acaba çok mu şey istiyorum linkte beğendiğim tablet ideal gibi fakat iyi bilgi sahibi değilim Birde ısınma sorunu Ne gibi olumsuzluk çıkarır bilgisi olan var mi

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Hayır Yok Reedpad 4 Ve Artes D712 Ekranı Süper:oke:

soldier_25

Üye
    Konu Sahibi
Çin malı diyoruz , zamanla anlarsın nekadar çabuk ısındıgını internete girdiginde işlem yapma durduk yere ısınan cihazlar var
iyi araştır bence ainol veya pirana bussines sanırım bu iki markaya bak alıcaksanda bunlarda çin malı ama türkiye pazarında ciddi sözleri var

hocam bu ainol nerde yaa hepsiburada da yok hızlıal da da yok bulamadım merak ettim onu link verir misin teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

hocam bu ainol nerde yaa hepsiburada da yok hızlıal da da yok bulamadım merak ettim onu link verir misin teşekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt