Lumia820 soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
    Konu Sahibi
Lumia820 soru
lumia 820 almayı dusunyorum ama sormak istediim bi kaç sey
1-video destekledigi formatlar ve altyazı destegi varmı?
2-size göre ekranın çözunurlügü netligi nasıl?
3-tavsiye edeceginiz bir telefonmu?

Samet.25

1-Evet Var
2-netlik gayet iyi
3-güzel telefon bence youtubeden videolara bak bide öyle karar ver kafana yatarsa al

NUD

NUD

Üye
1 evet var
2 Galaxy SIII ü yakalar
3 Kesinlikle Mükemmel 920 den sonra ilk alacağım telefon

serinaga

serinaga

Üye
Çok fazla düşünme derim, yoksa karar veremezsin, her şeyi ile Harika ...

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Önemli olan senin bu telefonda ne aradığın.Eğer kafana yatıyorsa ve bunu düşünüyorsan kesinlikle almalısın.Kötü bir cihaz değil özellik açısından da düşük değil.

Bahsettiğin sorulara gereken cevaplar verilmiş ve hepsine katılıyorum.Aldığında pişman olmayacaksın.Maddi açıdan bana fark etmez dersen de 920'yi düşünebilirsin.400TL fark var.

Ki sen zaten bu cihazı almayı düşünüyorsun yani cihaz senin aklına yatmış sana kendini düşündürüyor.O halde vardır bir hikmeti ;)

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
    Konu Sahibi
saolun altyazıyı deneneyip yazabilirmisniz :) en çok istedigim özeliik o

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Ekran bence bi galaxy s3 etmez . eder yazan arkadaşıma katılmıyorum . Çok yakinen inceledim lumia 820 yi . Ekran için şunları düşünüyorum :

Eğer kağıt üzerine bakarsan 480 e 800 çözünürlükte bi ekran ve bu bana göre çok düşük bi rakam . Ve inç başına 217 piksel düşüyo . Şahsen incelememdede bariz derecede pikseller gözü rahatsız ediyo . Ben ekranda çok ama çok netlik ararım . Çok önem veririm . Belki sen vermiyosundur.

Fakat amoled ekran olduğu için birazcık daha net görüntüleri var . Ama dediğim gibi Bi s3 etmez . Hele 920 hiç etmez . Özetle ekran kalitesi eksi .

Telefonun diğer şeylerine bakarsakta hoş bi duruşu vardı ben beğendim . Özellikle renk renk kapak kullanabilmesi çok hoş . Ama arka kameranın duruşunu beğenmedim ve kapak çok zor çıkıyo .

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
aslinda kapak cok kolay cikiyor ama teknigini bilmek lazim. Ben kutuyu acar acmaz bir tirnak hareketiyle arka kapagi actim:ehe

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Ben avea bayiide incelemiştim ali abi adamlar inanırmısın bilmiyolardı kapaklı olduğunu :) Böylede olmazki dedirten bi olay .

Sonra uğraştılar açmak için zor açtılar :)

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
    Konu Sahibi
bi nasıl açılır die video koysan alırsa orda açacaz diye zarar vemesinler tezgahtahlar çok bilgisiz oluyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bi nasıl açılır die video koysan alırsa orda açacaz diye zarar vemesinler tezgahtahlar çok bilgisiz oluyor

müsait bir vaktim olursa çekmeye çalışırım. Ama basitçe şöyle söyleyeyim sag üst köşeden tırnagınızı takarak çekin o köşe açılınca kapağın açılan yerlerinden diğer köşeye doğru çekmeye başlayın zaten üst taraf açılınca kapak çıkıyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

müsait bir vaktim olursa çekmeye çalışırım. Ama basitçe şöyle söyleyeyim sag üst köşeden tırnagınızı takarak çekin o köşe açılınca kapağın açılan yerlerinden diğer köşeye doğru çekmeye başlayın zaten üst taraf açılınca kapak çıkıyor.

"Nasıl açılır" videosu çekmişken "Nasıl sökülür" videosu da çek Ali Kemal, nasıl olsa yerine Lumia 620 gelecek :kop2:

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
    Konu Sahibi
:) sadece gülemk amaçluı söylemistim ama saol :) altyazı deniyen yokmu bu arada biri teline altyazılı bişey atsın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt