Muzhiwan.com Ücretsiz Oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

mesutgaga

mesutgaga

Üye
telefonum galaxy wonder

erhank98

erhank98

Üye
diğer konudan nova 3 ü indirdim çalıştırmadı birde buradan indirmek istiyorum ama link kırık malesef yenilermisin.

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
Tamam

• Beğen
Tepkiler: erhank98

ogunzafer

Üye
kardeş bu oyunlar mali mi

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S için yani powervr istersen mali linki atarim

kekomastikooo

Üye
süper paylaşım ellerinize sağlık

tymas

Üye
Hocam eline sağlık
Note 2 ye uygun mu acaba oyunlar ona göre denemek istiyorum ?

katran1

Üye
Ben lg optimus p760 l9 kullaniyorum. Asphalt 7yi indirdim. çince olan gpk kurucuyu da kurdum onda taratiyorum ama bi türlü bu oyunu görmedi. Ben sd karta attim bu oyunu ama nerde hata yaptim bilmiyorum.gpk kurucuyu 2 kez silip yükledim. Sadece benim eski program oyun vs gözüküyor ama asphalt 7 yok.. Yardim lütfen..

- - - Eklendi - - -

BEN LG OPTİMUS P760 L9 KULLANIYORUM. ASPHALT 7Yİ İNDİRDİM. ÇİNCE OLAN GPK KURUCUYU DA KURDUM ONDA TARATIYORUM AMA Bİ TÜRLÜ BU OYUNU GÖRMEDİ. BEN SD KARTA ATTIM BU OYUNU AMA NERDE HATA YAPTIM BİLMİYORUM.GPK KURUCUYU 2 KEZ SİLİP YÜKLEDİM. SADECE BENİM ESKİ PROGRAM OYUN VS GÖZÜKÜYOR AMA ASPHALT 7 YOK.. YARDIM LÜTFEN..

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
Ben lg optimus p760 l9 kullaniyorum. Asphalt 7yi indirdim. çince olan gpk kurucuyu da kurdum onda taratiyorum ama bi türlü bu oyunu görmedi. Ben sd karta attim bu oyunu ama nerde hata yaptim bilmiyorum.gpk kurucuyu 2 kez silip yükledim. Sadece benim eski program oyun vs gözüküyor ama asphalt 7 yok.. Yardim lütfen..

- - - Eklendi - - -

BEN LG OPTİMUS P760 L9 KULLANIYORUM. ASPHALT 7Yİ İNDİRDİM. ÇİNCE OLAN GPK KURUCUYU DA KURDUM ONDA TARATIYORUM AMA Bİ TÜRLÜ BU OYUNU GÖRMEDİ. BEN SD KARTA ATTIM BU OYUNU AMA NERDE HATA YAPTIM BİLMİYORUM.GPK KURUCUYU 2 KEZ SİLİP YÜKLEDİM. SADECE BENİM ESKİ PROGRAM OYUN VS GÖZÜKÜYOR AMA ASPHALT 7 YOK.. YARDIM LÜTFEN..

Program sdcard ı görmüyor bazen bide telefon hafızasına at olmadı manuel olarak yükleriz dene olmazsa söyle.

CrazyGames12

Üye
arkaqaş bana da bir oyun lazım,oyunun ismini hatırlamıyorum ama heralde zombie infection ismi vardı,bunu çabuk upload edersen iyi olur

selcen11

Üye
öncelikle emeğine sağlık, Lg Prada'da bu oyunlar oynanırmı kardeş ?

Kirk Lee

Üye
Torrentten çok yavaş bir şekilde indiriyorum iki oyunu, o da muzhiwan'ın bağlantısından geliyor. muzhiwan linklerini nasıl elde ettin?

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
Evet torrentleri muzhiwan serverindan cekiyosun seed olmadi icinde yavas indiriyor o yuzden file hostlari denemen daha iyi

selcen11

Üye
Evet torrentleri muzhiwan serverindan cekiyosun seed olmadi icinde yavas indiriyor o yuzden file hostlari denemen daha iyi

hocam linklerin çoğu acılmıyor,

sitesi cıkıyor. benmi beceremedim yoksa ?