Hayatımın seçimini yapıcam :))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
can9999

can9999

Üye
    Konu Sahibi
Hayatımın seçimini yapıcam :))
Merhaba arkadaslar bu hafta yeni bir telefon alacagım inş.
öyle bir telefon almalıyım ki 2-3 sene onu kullanmalıyım. Aklımda note 2 var ve büyük çogunlukla onu alacak gibiyim [büyüklük sorun değil]
sizin önerileriniz nelerdir

MaxipmaN

Üye
note2 tabiki veya s4 ü bekle

Samet.25

s4 filan bekleme note 2 al kullan s4 de yeni ne gelecek hersey yeni olsa onda yapip bunda yapamayacagin ne

Directioner77

Üye
Ya ben de tlf alacağım ama galaxy s 3 ile iphone 5 arasında kararsızım bir öneri sunuuuuuun :D ve 3-4 sene kullanacağım ve gösterişe uygulamalara falan çok önem veririiim :d:

Samet.25

s4 e gelen guncelleme note 2 ye gelir suanda en iyi samsung teli note 2 suan bile s2 ye guncelleme verdi s4 cikinca note2 ye gelir note3 ciksa bile note2 bi guncelleme daha gelir

• Beğen
Tepkiler: lordufuk
lordufuk

lordufuk

Üye
s4 e gelen guncelleme note 2 ye gelir suanda en iyi samsung teli note 2 suan bile s2 ye guncelleme verdi s4 cikinca note2 ye gelir note3 ciksa bile note2 bi guncelleme daha gelir
+1 bi telefonla daha neyapılır ki bende uçacak halimz yok ya :)

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Ben de s4 ü bekle derdim.s4 çıktığında note2 eskisi kadar popüler olmıyacak. + olarak s3de göz takibi gibi yeni özelliklerin geleceği konuşuluyor.Sen bilirsin benim gibi sabırsızsan al.

• Beğen
Tepkiler: lordufuk
Esendağlı

Esendağlı

Üye
S4 ün özelliklerinin tam olarak açıklanmasını bekleyebilirsin,şayet çok fazla bir yenilik yoksa note2 yi alırsın

fk555897

fk555897

Üye
Özellikler dışında kaliteli bir telefonda olmalı. Bence iPhone 5 veya 4S al. Kaliteli ve bana göre özellikleri de güzel veya telefonun güzelse tablet al.

m_kan

m_kan

Üye
tartışmasız sony xperia z

Samet.25

al note 2 kullan bence ufak tefek ozellıkler ıle dolu para istiyolar telefon senı ızlıyomus ısıgı sonmuyomus ızlese nolur ızlemese nolur elımı bı kere ekrana dokunurum en fazla bu tarz ufak ozellıkler ıcın dolu para koyuyolar note 2 al pısman olma buyuk dıosan ı5 al

CasuS_87

CasuS_87

Üye
xperia z var bide ona göz at istersen :)

can9999

can9999

Üye
    Konu Sahibi
Xperia z ye baktım iyiki tavsiye etmişiniz. 5inç ekran - 2gb bellek - 920 x 1080 piksel [note 2 den daha iyi ] 13 mp kamera vb note 2 den daha iyi gözüküyor. Ama GHz hızı kaç ve android kaç yüklü birde sony nin menüsü-menü geçişi fln nasıl çok fazla bilmiyorum da . Fiyatta uygunsa onu alacagım herkese tesekkür ederim

- - - Eklendi - - -

xperia z de 1.5 GHz işlemci hızı varmıs Note 2 de 1.6 ama çok fark edeceğini sanmam fakak note 2nin şarjı xperia z den daha uzun gözüküyor

codblackops2

codblackops2

Üye
note 2nin muhteşem bir şarj ömrü var

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Xperia z

can9999

can9999

Üye
    Konu Sahibi
xperia z suanda türkiyede satılıyor olsaydı onu alma ihtimalim olabilirdi ama ben bu hafta telefon alacagım . Herhalde note 2 alacagım

lordufuk

lordufuk

Üye
hayırlı olsun

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Note 2

Kerim.

Kerim.

Üye
Note2 iyidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt