Hayatımın seçimini yapıcam :))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
can9999

can9999

Üye
    Konu Sahibi
cevaplarınız için teşekkürler. Note 2 Alacak gibiyim. Zaten note 2 almamdaki en büyük nedenlerden biri video vb izlemek ve not almak

Superfan

Superfan

Üye
Note 2 al.Sonuçta S3 ile gelen her özellike güncelleme ile S2 ye ve Note'a da geldi.

fk555897

fk555897

Üye
Ama yine de en iyisini almak daha mantıklı olur.

emreilhans

emreilhans

Üye
s4ün girmesine daha 4 ay var geçen seneye göre düşünürsek, bundan dolayı bence note 2 al. Ha eğer bekleyeceğim diyorsan xperia z bekle

edit: Muhtemelen nisanda girer trye. s4 de haziran başı gibi girer

can9999

can9999

Üye
    Konu Sahibi
Herhalde suanda alabileceğim en iyi telefon Note2 + note almak içinde alıyorum. O yüzden note 2 alacagım. Suanda nereden alsam diye arastırıyorum. Özdilek te ne kadar biliyormusunuz [İzmir]

avcitalip

avcitalip

Üye
acelen yoksa s4 ü beklemeni şiddetle tavsiye ederim ama hemen alacam dersen note 2 al :evet: s4'te Exynos Octa 5 8 Çekirdekli işlemci bulunacak + %70 şarj tasarrufu sağlayacak yani şarjın s3 ve note 2'ye nazaran çok çok daha uzun gidecek :oke:

can9999

can9999

Üye
    Konu Sahibi
açıkcası telefonu bu hafta almak istiyorum fazla bekleyemem :) bunun dısında note 2 almamın nedenlerinden biride not alma işlevi. Özellikle yazın dışarıda çok oluyorum ve telefonu çok kullanıyorum.

ka_za

ka_za

Üye
Hayırlı olsun şimdiden en iyi seçim :)

can9999

can9999

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun şimdiden en iyi seçim :)
teşekkürler :) aslında ilk basta herkes diyordu yok note 2 çok büyük yok cebe sıgmaz yok öyle yok böyle. Ama gidip baktım elime aldım fln denedim gayet normal büyüklükte geldi sadece biraz uzun o kadar

Samet.25

hayirli olsun

aleranol

aleranol

Üye
Xperia z ye baktım iyiki tavsiye etmişiniz. 5inç ekran - 2gb bellek - 920 x 1080 piksel [note 2 den daha iyi ] 13 mp kamera vb note 2 den daha iyi gözüküyor. Ama GHz hızı kaç ve android kaç yüklü birde sony nin menüsü-menü geçişi fln nasıl çok fazla bilmiyorum da . Fiyatta uygunsa onunla alacagım herkese tesekkür ederim

- - - Eklendi - - -

xperia z de 1.5 GHz işlemci hızı varmıs Note 2 de 1.6 ama çok fark edeceğini sanmam fakak note 2nin şarjı xperia z den daha uzun gözüküyor

Bak sana açıkça söyleyeyim. Not2nin pil ömrü hiçbir telefonda yok. Not2deki dev ekranın keyfi gerçekten çok farklı. Spen ile satın aldıktan sonra keşfedilecek tonlarca şey var. Birde insanların bu telefonmu? Ya da sen bu tableti kaça aldın iyiymiş demesi apayrı bir zevk :ehe
Xperia z deki özellikleri sayarsam
Oyunlarda biraz daha uzun destek.
Ekranın sadece ppi değeri daha iyi not2 ile kiyaslanamaz.
Kamera 13mp ama denemeden birşey diyemem. Muhtemelen daha iyi olacaktır.
Stamina mod yapmışlar ama güç tasarrufu ile task killeri birleştirip birazda süsleyip satıyorlar.
Xperiaların duvar kağıdı çok hoş :sirit: gerçi bende yükledim ama tam aynısı değil.

Yani pekte artısı yok. Sadece su geçirmez ve kamera.

can9999

can9999

Üye
    Konu Sahibi

Bak sana açıkça söyleyeyim. Not2nin pil ömrü hiçbir telefonda yok. Not2deki dev ekranın keyfi gerçekten çok farklı. Spen ile satın aldıktan sonra keşfedilecek tonlarca şey var. Birde insanların bu telefonmu? Ya da sen bu tableti kaça aldın iyiymiş demesi apayrı bir zevk :ehe
Xperia z deki özellikleri sayarsam
Oyunlarda biraz daha uzun destek.
Ekranın sadece ppi değeri daha iyi not2 ile kiyaslanamaz.
Kamera 13mp ama denemeden birşey diyemem. Muhtemelen daha iyi olacaktır.
Stamina mod yapmışlar ama güç tasarrufu ile task killeri birleştirip birazda süsleyip satıyorlar.
Xperiaların duvar kağıdı çok hoş :sirit: gerçi bende yükledim ama tam aynısı değil.

Yani pekte artısı yok. Sadece su geçirmez ve kamera.

cevabın için teşekkürler :) bu hafta içinde note 2 alacagım fakat nerden alacagımı bulamadım. Vatan-Saturn-Teknosa-Özdilek bu 4 tanesinden birinden alacagım sizce hangisinden alayım?
ve özdilekte ne kadar bilen varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt