Atrix'de uygulama sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

feyizu

Üye
    Konu Sahibi
Atrix'de uygulama sorunu
Arkadaşlar power tuşunun kullanımını azaltmak amacıyla marketten Screen Off ve Turn Off uygulamalarını indirdim ama her ikisi de amaca hizmet etmiyor..şöyle ki Screen Off da da Turn Off da da işarete basınca ekran saniyeliğine kararıyor ancak peşinden hemen tekrar sürgülü tuşların olduğu açılış ekranı geri geliyor..her iki uygulama da da aynı şeyin olması,başka kullanıcıların sorunsuz kullanması, bana benim telefonda uygulamanın çalışmasını engelleyen bir ayar,seçim v.b olduğu gibi bir izlenim verdi.
Bu uygulamaları detaylı bilen,soruna neyin sebep olabileceği hakkında fikri olan dostların yardımlarını bekliyorum.
Sağlıcakla kalınız,sevgiler.

ney27

Üye
program ayalarına iyi bak şu an bende indirdim gaayet güzel çalışıyor

feyizu

Üye
    Konu Sahibi
program ayalarına iyi bak şu an bende indirdim gaayet güzel çalışıyor

Sevgili kardeşim ayarların kurcalamadığım yeri kalmadı ama bulamadım,ayarlarda bir yer var "eğer ekran kapandıktan sonra geri geliyorsa burayı seçin" gibi bir seçenek de var onu da işaretledim ama nafile kapanır gibi oluyor ve hemen saat ve slider'ların olduğu ekran geliyor yani kapanmıyor..siz de telefon tamamen kapanıyor mu?

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
Sevgili kardeşim ayarların kurcalamadığım yeri kalmadı ama bulamadım,ayarlarda bir yer var "eğer ekran kapandıktan sonra geri geliyorsa burayı seçin" gibi bir seçenek de var onu da işaretledim ama nafile kapanır gibi oluyor ve hemen saat ve slider'ların olduğu ekran geliyor yani kapanmıyor..siz de telefon tamamen kapanıyor mu?

kardeş 5 10 saniye içinde kilit ekranından sonra kapanıyor ekran !!

feyizu

Üye
    Konu Sahibi
kardeş 5 10 saniye içinde kilit ekranından sonra kapanıyor ekran !!

:-) Hay Allah bu şekilde mi çalışıyor?? Ben de tuşa basınca ekran tamamen kararacak diye bekliyordum..tamam bende de 10 sn. sonra kapanıyor ama uygulamanın adına da yakışmıyor yani..hani Screen Off? hani TurnOff? ekranın kendiliğinden kapanması opsiyonu telefonun kendinde de var ki..neyse bu şekilde telefonda ya da benim seçimlerimle ilgili bir sorun olmadığını öğrenmiş oldum :-)

ney27

Üye
kardeşim sana kendi ekran görüntüleri ile ayarlar ve kurulumunu anlatmaya çalışacagım
benim telde bekleme gibi bir sorun veya kilit ekranın tekrar açılması gibi bir sorun yok
kurulum esnasın daki sfır ayarlar

kendi yaptıgım ayarlar

(bu ayara hiç dokunmadım)

benim tel cm10 kurulu (ayarında android 4.0.4 üstü versiyonlar için kilit ekranının bir daha açılmaması için seçili) seninkinin hangi rom oldugu önemli orjinal rom ise seçimi iptal etmen gerekiyor sanırım

feyizu

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim sana kendi ekran görüntüleri ile ayarlar ve kurulumunu anlatmaya çalışacagım
benim telde bekleme gibi bir sorun veya kilit ekranın tekrar açılması gibi bir sorun yok
kurulum esnasın daki sfır ayarlar

kendi yaptıgım ayarlar

(bu ayara hiç dokunmadım)

benim tel cm10 kurulu (ayarında android 4.0.4 üstü versiyonlar için kilit ekranının bir daha açılmaması için seçili) seninkinin hangi rom oldugu önemli orjinal rom ise seçimi iptal etmen gerekiyor sanırım

Sevgili kardeşim bende Orj.rom mevcut ve bu ayarların aynısını(hemen hemen)yapmıştım..önceki mesajımda da sorduğumu tekrarlayayım..sizde ekran basar basmaz kararıyor mu yoksa bu uygulamanın çalışması 10-15 sn. gecikerek ekranın kararması mı?

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
Sevgili kardeşim bende Orj.rom mevcut ve bu ayarların aynısını(hemen hemen)yapmıştım..önceki mesajımda da sorduğumu tekrarlayayım..sizde ekran basar basmaz kararıyor mu yoksa bu uygulamanın çalışması 10-15 sn. gecikerek ekranın kararması mı?

10sn civarı kararma

ney27

Üye
kardsim ekranın kilitlenmesini ertele diyor sen bunu seç eger bu olmazsa telin kendi güvenlik veya ekran ayarlarındaki ayarlarına bak büyük ihtimal ile ordan kaynaklanıyor

feyizu

Üye
    Konu Sahibi
kardsim ekranın kilitlenmesini ertele diyor sen bunu seç eger bu olmazsa telin kendi güvenlik veya ekran ayarlarındaki ayarlarına bak büyük ihtimal ile ordan kaynaklanıyor

Sevgili arkadaşlar;

Bende de ekran 10-15 sn.(seçime bağlı) sonra kararıyor,onda sorun yok..ancak bazı forumlarda okudum orada kullanıcılar tuşa basar basmaz ekranın karardığını yazmışlar..hatta birisi göz kırparak ekranı karartıyorum millet de inanıyor şeklinde yazmış..bu yüzden ben de tuşa basar basmaz telefonun kapanmasını bekliyorum..zaten uygulamanın adı da bunu çağrıştırıyor..telefonun gecikme özelliği de aynı işi yapıyor uygulama indirmeye ne hacet değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt