Video Sorunu--L920

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkone

arkone

Üye
    Konu Sahibi
Video Sorunu--L920
Selam arkadaşlar
öncelikle sorunum video çekerken flaş ışığının kendiliğinden sönmesi. Video çekimini durdurun tekrar başlattıgımdada yanmıyor beklemem gerekiyor acaba ısındıgı için sigorta gibi kesiyormu elektriğini yok da başka birşeymi deli olmak üzereyim lütfen yardım edin..

komando04

komando04

Üye
Selam arkadaşlar
öncelikle sorunum video çekerken flaş ışığının kendiliğinden sönmesi. Video çekimini durdurun tekrar başlattıgımdada yanmıyor beklemem gerekiyor acaba ısındıgı için sigorta gibi kesiyormu elektriğini yok da başka birşeymi deli olmak üzereyim lütfen yardım edin..

herhalde gece flaşı yakarak çekiyorsun videoyu kardeşim,bende gece çekimi 3-4 kez yaptım flaşı yakarak ama bahsetmiş olduğun sorunu yaşamadım,video ve kamera ayarlarını sıfırla olmadı telefonu sıfırla diyeceğim ama açılmama ihtimalide var bu yüzden yazılımı tekrar yükle istersen,bununla ilgili konu bölümünde mevcut

papakudioflu

papakudioflu

Admin
video ayarlarinda kesintisiz odaklama acik mi.

arkone

arkone

Üye
    Konu Sahibi
Evet açık flaşın olduğu yere tırnagımka dokunduğunda Bi yanı tutuyor Bi yani içeri giriyor harbi canım sıkıldı şimdi bu duruma :/

papakudioflu

papakudioflu

Admin
flaş oynuyor yerinde sabit degil yani oyleyse vakit kaybetmeden servise ver.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Donanımsal bir sıkıntı var gibi duruyor.

Isındıkça da sönmesi bunu destekler gibi

arkone

arkone

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkurleer en kısa surede vericem ama servise hiç güvenmiyorum nedense

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Lumiaşk'a tutulmuşsunuz ve lumia'nızı başka ellerde hoyratça kurcalanmasını istemiyorsunuz son derece haklısınız ama bazen mecbur kalınıyor :)

Şaka bir yana keşke servislik bir durum olmasaydı ama ileride daha ciddi sorunlar çıkarabilir zira hem ısınma(ısındıktan sonra söndüğü için bir sorun sayabilirm bunu da.Normalde ısınmalar bir şeyleri tetiklemediği sürece kabul edilebilir sayılırlar) hem de fiziksel deformasyon söz konusu.

arkone

arkone

Üye
    Konu Sahibi
Lumiaşk'a tutulmuşsunuz ve lumia'nızı başka ellerde hoyratça kurcalanmasını istemiyorsunuz son derece haklısınız ama bazen mecbur kalınıyor :)

Şaka bir yana keşke servislik bir durum olmasaydı ama ileride daha ciddi sorunlar çıkarabilir zira hem ısınma(ısındıktan sonra söndüğü için bir sorun sayabilirm bunu da.Normalde ısınmalar bir şeyleri tetiklemediği sürece kabul edilebilir sayılırlar) hem de fiziksel deformasyon söz konusu.

Kesinlikle haklısın kıyamam ben Lumiammaa ama yapıcak birşey yok 30 tane fotosunu cekıp öle vericem eger birsey olursa orda kanıt olarak..

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Kesinlikle.Hiçbir yerinde çizik,darbe izi,farklılık olmadığını da teslim alırken yazılı olarak belirtin.

Ufacık bir çizik olduğunda onlar hemen yazıyor biz de olmadığı halleri yazalım :)

arkone

arkone

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle.Hiçbir yerinde çizik,darbe izi,farklılık olmadığını da teslim alırken yazılı olarak belirtin.

Ufacık bir çizik olduğunda onlar hemen yazıyor biz de olmadığı halleri yazalım :)

aynen öle kardeşim bu haftasonu vericem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt