Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sms ile 3 haneli şifreyi gönderme işlemini gerçekleştirmiyor yani k0d gelmiyor acaba neden olabilir. telefon numaramı düzgünce giriyorum fakat sms gelmiyor.
meg1ddo
Üye
an itibariyle wazapp güncelleme istedi başlattım şimdi güncelliyor.. sürüm 0.9.17.0 nightly20 diye geçiyo, biraz tuhaf bi isim..
azraelazrail
Üye
valla güzel proğramda bizim millet hep sms yapıo bizimkilerde kullansa şu proğramı iii oludu şimdilik 2 kişi var rehberde
evet aynı sorn bendede basladı dün itibari ile.. hiçbir medya gönderimi yapamıyorum!! sadece ileti gönderebiliyorum. Sebebi nedir yardımlarınızı bekliyoruz...
dawid
Üye
walla konu actim girise herkes bakmis cewap yok
Seglopsi
Üye
ben kullanmiyorum ama dawid eger boyle bir hata varsa muhtemelen gelistiriciler sorunu cozeceklerdir. belki yakinda yeni surum gelir.
dawid
Üye
kardesim bende yeni surumden supheleniyorum fakat gelistirici yoswup bu ara blackberry yede bunu yapiyor adama mail atmaya calistim olmadi saygilarimla
pRime.
Üye
sorun bende de var dawid kardeşim muhtemelen whatsapp yine bir değişiklik yaptı. Yakında düzeltilir.
whatsapp'in yaptığı en ufak bir değişiklik bizim uygulamamızı kötü yönde etkiliyor ve sorunsuz olarak kullanabilmemiz için sürekli olarak güncellemesi gerekiyor çünkü wazapp resmi bir uygulama değil.