Whatsapp N9 (Wazapp) 0.9.16 Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

dawid

dawid

Üye
anladim kardesim tesekkur ederim

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Wazapp 0.9.19 'a güncellendi, (fixes send media, sorry for the delay) buradan indirebilirsiniz;

dawid

dawid

Üye
kardesim tesekkurler

- - - Eklendi - - -

oh be sonunda duzeltmisler tekrar tesekkurler kardesim saygilar

meg1ddo

meg1ddo

Üye
rica ederim :)

meg1ddo

meg1ddo

Üye
bi bakiyim hocam silmediysem, ayarlardan güncellemeleri kontrol edermisin ordan yaptım ben.

- - - Eklendi - - -

alelacele yükledim bi siteye ;

Seglopsi

Seglopsi

Üye
wazapp duzeldi ama yeni problemimiz facebook uzerindeki sesli arama. bakalim uygulama ne surede yapilacak :d:

link icin tesekkurler :)

ANIL

ANIL

Admin
Alternatif olarak kullanabilirsiniz.

pRime.

pRime.

Üye
teşekkürler arkadaşlar.

dawid

dawid

Üye
manialog

manialog

Üye
0,9,19 cikti ama sitesinde problem var indirebilen var mi resim gonderemiyorum guncellemeden

pRime.

pRime.

Üye
0,9,19 cikti ama sitesinde problem var indirebilen var mi resim gonderemiyorum guncellemeden
önceki sayfaya eklenmişti zaten link.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Wazapp 0.9.20'ye güncellendi!

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
İyi güzel yükledim ama kullanamıyorum :D
numaramı yazdım hala mesaj bekliyorum

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

ertooth

ertooth

Üye
Arkadaşlar ben wazapp programı aktif bir şekilde kullanıyordum en son versiyonunu 0.9.20 olanı.Buraya kadar problem yoktu.taki ne zamana bilgisayara Android uygulamaları çalıştıran BlueStacks ... diye bir programı yükledim.Bu programa waazapp kurdum sonra burdan programı aktif ettim telefon numara mı girerek.Bu sefer cep telefonumdaki wazaap çalışmaz oldu.cep telefonuma gelen sms deki kodu telefondaki wazaap giriyorum fakat bir türlü aktif edemedim.Aradan 2 gün gectikten sonra denedim bu sefer old versiyon hatası veriyor.Başka yöntemi varmı wazaapp aktif etmek için.Birde merak ettiğim bir konu var,wazaap_developer kurulumu var bu tam olarak nedir anlayamadım.Yardımlarınızı bekliyorum

pRime.

pRime.

Üye
wazapp'ın 9.20 geliştirici sürümü. Normalinden daha iyi çalışıyor bence.

ertooth

ertooth

Üye
Arkadaşlar ben wazapp programı aktif bir şekilde kullanıyordum en son versiyonunu 0.9.20 olanı.Buraya kadar problem yoktu.taki ne zamana bilgisayara Android uygulamaları çalıştıran BlueStacks ... diye bir programı yükledim.Bu programa waazapp kurdum sonra burdan programı aktif ettim telefon numara mı girerek.Bu sefer cep telefonumdaki wazaap çalışmaz oldu.cep telefonuma gelen sms deki kodu telefondaki wazaap giriyorum fakat bir türlü aktif edemedim.Aradan 2 gün gectikten sonra denedim bu sefer old versiyon hatası veriyor.Başka yöntemi varmı wazaapp aktif etmek için.Birde merak ettiğim bir konu var,wazaap_developer kurulumu var bu tam olarak nedir anlayamadım.Yardımlarınızı bekliyorum
Yardım beklerken olayı kendim çözdüm gene şöyleki BlueStacks App player ı yeniden kurdum pc ye sonra Whatsaap kurdum kayıt işleminde telefonuma gelen kodu pc deki whatsapp ye değilde cepteki wazapp kodu girince oldu.şimdi kullanıyorum.

Üst Alt