Ekran sürücüsü!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0343434

0343434

Üye
    Konu Sahibi
Ekran sürücüsü!!!
Toshiba l855-10t bilgisayarımın ekran kartı(amd hd radeon 7670m) sürücüsünü yükseltemiyorum.Ne yapmalıyım?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
yükseltememenizin nedeni nedir güncelleme sekmesi yokmu kontrol panelinde ya da sitesinden indiremiyormusunuz ? Bunları belirtseniz iyi olurdu denemediyseniz denedin olmadı driver genius slim drivers gibi driver bulan programlardan yardım alabilirsiniz.

Legendary.

Legendary.

Üye
Yukarıda da belirtilmiş zaten,biraz açar mısınız ?
Mesela uygun driver'ımı bulamadınız,yoksa yüklerken mi hata veriyor?

0343434

0343434

Üye
    Konu Sahibi
Uygun driverı buldum ve yükledim fakat yükleme bitince "yükleme sırasında hata oluştu günlüğe bakın" şeklinde uyarı geliyor.

Legendary.

Legendary.

Üye
Hiç karşılaşmadım :hmmm
Olay günlüğünü açın,hatayı bulun ve orda yazan üzerinden gidin.

Samet.25

Bilgisayarim ozelliklerden denedinmi

ecel54

ecel54

Üye
yanlış sürücüyü indirmiş olabilitsin günlüğe bak

0343434

0343434

Üye
    Konu Sahibi
Yanlış sürücüyü indirmedim.Dediğim gibi programı indirdim sonra açtım.Yükle dedim.Sonra türkçeyi seçip ileri dedim.Yükle dedim.Hızlı veya özel seçeneklerinden özeli seçtim ileri dedim ve karşıma programların listesi geldi.Ardından hepsini seçip yükle dedim.Ve yükledi yükleme bitince "yükleme tamamlandı(kurulum işlemi sırasında uyarılar alındı).Ayrıntılar için Günlük Kaydını görüntüleyin" şeklinde uyarı aldım.Normalde sürücünün 8.1 versiyonu yüklü.Ben bunu 13.1' e çıkarmak istiyorum.

ecel54

ecel54

Üye
günlüğe baktınmı ne yazıyor. ayrıca özeli değil hızlıyı işaretle birde öyle dene.

0343434

0343434

Üye
    Konu Sahibi
xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Bilgisayarda yüklü ekran kartı sürücüsünü silip dener misin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...