[JB] 4.1.2 Galaxy S2 I9100 Omega ROM (Kaçmaz 0 Bug..)

Sponsorlu Bağlantılar

Archangelll

Archangelll

Üye
    Konu Sahibi

Usta sen bu telefonu nerden aldın ya ?? S2 den daha değişik gibi birşey ama S2 Tuhaf bi telefon :D

- - - Eklendi - - -

Usta al senin telefonun Root Dosyası bu

Link:

burak.golcuk

Üye
eyvallah kardeşim hemen kurayım Q:D bu arada vatandan aldım :D

burak.golcuk

Üye
Hehe :) Vallahi değişik yinede altından kalkamayacağım bir şey değil :D

dogrudur reiz :D şimdi şarjı doldu bu root olduguna eminsin dimi yuklicem şimdi :D

- - - Eklendi - - -

root işi tamam şimdi sıra bunu atmada :D

- - - Eklendi - - -

su anda yukleme basladı cok heyecanlandim :D

- - - Eklendi - - -

sürekli robot yürüyo telefon acılmıyo.....

- - - Eklendi - - -

açıldııııı...d:D

- - - Eklendi - - -

eline sağlık çok güzel su anda kurcalıyorum baya hosuma giitti eline sağlık teşekkür ederim ama bi sorum olucak diyeliki bundan sıkıldım rootu nasıl kaldrcam vede http://www.maxicep.com/samsung-android-rom/samsung-galaxy-s2-4-1-2-jellybean-ispanya-resmi-guncelemesi-detayli-anlatim-root-751741.html bunu gibib tamamen orjinale donucem :D

- - - Eklendi - - -

birde açılışta ünlem cıkarak açılıyor bunun sebebi nedir ?

- - - Eklendi - - -

bu sorularımın cevaplarını bekliyorum tekrandan emeğine sağlık çok sevdim ama ilerde nolcağı belli olmaz o yüzden cevaplarını bekliyorum :D :tşk:

crysisci

Üye
Kardeş ben gene senden BESTS2ROM kurmuştum bunu mu kuruyum şimdi üstüne bu mudur en iyisi?

Archangelll

Archangelll

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş ben gene senden BESTS2ROM kurmuştum bunu mu kuruyum şimdi üstüne bu mudur en iyisi?
Evet bunu kur :)

- - - Eklendi - - -

dogrudur reiz :D şimdi şarjı doldu bu root olduguna eminsin dimi yuklicem şimdi :D

- - - Eklendi - - -

root işi tamam şimdi sıra bunu atmada :D

- - - Eklendi - - -

su anda yukleme basladı cok heyecanlandim :D

- - - Eklendi - - -

sürekli robot yürüyo telefon acılmıyo.....

- - - Eklendi - - -

açıldııııı...d:D

- - - Eklendi - - -

eline sağlık çok güzel su anda kurcalıyorum baya hosuma giitti eline sağlık teşekkür ederim ama bi sorum olucak diyeliki bundan sıkıldım rootu nasıl kaldrcam vede http://www.maxicep.com/samsung-android-rom/samsung-galaxy-s2-4-1-2-jellybean-ispanya-resmi-guncelemesi-detayli-anlatim-root-751741.html bunu gibib tamamen orjinale donucem :D

- - - Eklendi - - -

birde açılışta ünlem cıkarak açılıyor bunun sebebi nedir ?

- - - Eklendi - - -

bu sorularımın cevaplarını bekliyorum tekrandan emeğine sağlık çok sevdim ama ilerde nolcağı belli olmaz o yüzden cevaplarını bekliyorum :D :tşk:

Ünlem çıkma sebebi telefon root oldu diye usta Root kaldıracağın zaman forumda bulabilirsin :D Rahat ol onuda hallederiz :D

• Beğen
Tepkiler: burak.golcuk

burak.golcuk

Üye
Evet bunu kur :)

- - - Eklendi - - -

Ünlem çıkma sebebi telefon root oldu diye usta Root kaldıracağın zaman forumda bulabilirsin :D Rahat ol onuda hallederiz :D

Eyvallahhh adam adam ya .d eline saglik su anda omegadan yaziyorum gercekten hizli ve guzel ama keske su omega ayarlari filan olmasaydi bence gereksiz deneyimlerimi buraya yazarim .d rootu kaldircagim zaman beceremezsen bi yardimda bulunursun artikin tekrardan sagol bro .d.d

Archangelll

Archangelll

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallahhh adam adam ya .d eline saglik su anda omegadan yaziyorum gercekten hizli ve guzel ama keske su omega ayarlari filan olmasaydi bence gereksiz deneyimlerimi buraya yazarim .d rootu kaldircagim zaman beceremezsen bi yardimda bulunursun artikin tekrardan sagol bro .d.d

Ne dmeek kardeşim sen bana özel mesaj at elimden geldiğince yardım ederim :D

• Beğen

burak.golcuk

Üye
Son bi soru daha sorucam .d simdi ben teli rootladim ya bu romu yuklemek icinmi rootladim yoksa romun calismasi icin yani root sadece yuklememize yariyosa root u simdi kaldirsam istedigim zaman odinle orjiye donsem olurmu olursa root kaldirmayi ozelde yada burdan kisaca anlatabilirmisin ilgin icin sagol .d

Archangelll

Archangelll

Üye
    Konu Sahibi
Son bi soru daha sorucam .d simdi ben teli rootladim ya bu romu yuklemek icinmi rootladim yoksa romun calismasi icin yani root sadece yuklememize yariyosa root u simdi kaldirsam istedigim zaman odinle orjiye donsem olurmu olursa root kaldirmayi ozelde yada burdan kisaca anlatabilirmisin ilgin icin sagol .d

Şuan custom ROM kullandığın için model numarasına göre ROM bulamazsın usta ama eğer orjinal Firmware Yüklersen odinle Root ta kalkmış olacak otomatikl olarak :)

• Beğen

burak.golcuk

Üye
Ha orjinal yukledigim zaman rootta gitcek yani eyvallah ogrendigim iyi oldu .d

- - - Eklendi - - -

Bu arada rom gercekten iyi herkese tavsiye ederim sarji iyi bug yok bana gore tek sorun rami biraz fazla kullanmasi o da pek sorun bu kadar gorsellige hic bisi bile .d.d paylasimlarinin devamini bekliyorum .d.d

• Beğen
Tepkiler: Archangelll

juan-juan

Üye
Archangelll teşekkürler.. dediğin gibi baska rom yukleyeyım senn tavsiyen var mı kardeşim ?
bir de 4.0.3 sürüme 4.1.2 yazan romu yukleyeblrmyım bunu tam anlamadım

serdar_gs

serdar_gs

Üye
SII kullanan arkadaşlar için güzel çalışma olmuş. Orjinalliği bozmayan çalışmaları her zaman severim. Görseller orjinalle aynı görünüyor ve 4.1.2 özelliklenin eklenmesiyle artı özellikler var okuduğum kadarıyla. Ayrıca şarj göstergesi hoşuma gitti :D
Benim merak ettiğim -Mesajları MMS ye dönüştürmüyor.. demişsiniz. Ben SIII kullanıyorum geçen uzun bir msj yazdım mms olarak göndermek istedi uğraştım uğraştım bir türlü normal metin mesajı olarak gönderemedim, ayar oldum.:vur Bu özelliği SIII te nasıl deaktif edebilirim bilginiz varmı?

Archangelll

Archangelll

Üye
    Konu Sahibi
SII kullanan arkadaşlar için güzel çalışma olmuş. Orjinalliği bozmayan çalışmaları her zaman severim. Görseller orjinalle aynı görünüyor ve 4.1.2 özelliklenin eklenmesiyle artı özellikler var okuduğum kadarıyla. Ayrıca şarj göstergesi hoşuma gitti :D
Benim merak ettiğim -Mesajları MMS ye dönüştürmüyor.. demişsiniz. Ben SIII kullanıyorum geçen uzun bir msj yazdım mms olarak göndermek istedi uğraştım uğraştım bir türlü normal metin mesajı olarak gönderemedim, ayar oldum.:vur Bu özelliği SIII te nasıl deaktif edebilirim bilginiz varmı?

Bilmiyorum :D

• Beğen
agabey06

agabey06

Üye
indirdim yüklüyorum bakalım ne olacak :)

yükleme yapmadan önce şarj tam doluydu enerji permonmansı nasıl görecez ama kurulumdaki görseller güzel güzel bişeye benziyor bakalım neymiş

burak.golcuk

Üye
Google Reklamlarını Engelliyor demissin ya ilk basta iyi bisi dusundum ama download sitesine girerken cikan reklamida acmadigi icin download yapamiyorum cogu siteden bu ozelligi nasil kaldirabilirim ?

- - - Eklendi - - -

Ornek vermek gerekirse adf.ly sitesini acmiyo acmadigi icin reklami gec deyip download sitesine giremiyorum :-(

juan-juan

Üye
cevapların için teşekkürler Archangelll
BUNU yukeldiğm vakit anroid sürüm de güncellenmiş olacak herhalde

juan-juan

Üye
  • Beğen

Üst Alt