spy ghost
Üye
a

bi gel yazalım benim 5 dakikamı almaz söyliyeyimhesap makinesi yazdıttırmayın bana![]()

bi gel yazalım benim 5 dakikamı almaz söyliyeyimhesap makinesi yazdıttırmayın bana![]()

evet bir programcı senin ne yapacağını hesaplamak zorundadır.Yani butona bastıysa şunu yap gibi mesela notepad açıyorsun açılış kodunu yanlış hatırlamıyorsam şöyleydi system.Diagnostic.Process.start("@C:\windows\system32\notepad.exe"); bu eher yerde değişir butona bastıysa kırmızı basmadıysa sarı olsun.Bunların hepsinde kod işler bilgisayar makinedir kod olmadan boşturyazılımcılar size bir şey sorayım .Yani bu bilgisayarda gördüğüm program ve her ışletim sistemi harf ve rakamlardan mı oluşuyor valla hayret ediyorum![]()
Haydin goçlar görek sizleridebirde eklemek istiyorum mayıs ayı gibi bir otomasyonum çıkacakdeneme sürümü olayını yapacağım kendi programıma ve sağlam bir güvenlik yerleştirmeye çalıştaracağım illegala karşıyım ama bazen bizde yapıyoruz şu lisansı bitirme olayını ne yapalım pahalı programlar oluyor
![]()

sen yazılımcıydın sanki doğrumu hatırlıyorum
Haydin goçlar görek sizleride![]()
sen yazılımcıydın sanki doğrumu hatırlıyorum
birde eklemek istiyorum mayıs ayı gibi bir otomasyonum çıkacakdeneme sürümü olayını yapacağım kendi programıma ve sağlam bir güvenlik yerleştirmeye çalıştaracağım illegala karşıyım ama bazen bizde yapıyoruz şu lisansı bitirme olayını ne yapalım pahalı programlar oluyor
![]()
nasıl, fikir verebildimmi 
ben baya iyi bir motor yazmıştım, aktivasyon internet bağlantısı istiyordu sonra internetten ******lerin md5'lerinin bulunduğu bir dosya indiriyordu ardından yazılan ******in md5'ini alıp o md5'lerin içinde arıyordu, eğer varsa vede ****** bloklanmamışsa pc'nin işlemcisini, bios'un seri numarasını, kullanıcı adını, ******i vede aktivasyon tarihini bir ini dosyasına kaydedip crypto'luyordu sonra kullanılan kodu benim mail adresime gönderiyordu bende o kodu iptal ediyordum. program her açılışta o ini dosyasını encrypt edip eğer bios, işlemci vs uyumlu vede tarihi dolmamışsa program başlıyordu, eğer bios, işlemci filan uyumsuzsa (yani aktivasyon dosyası başka bir pc'ye kopyalanmışsa) akviyasyonu gerçekleştiren kullanıcının mail adresine doğrulama kodu gönderiyordu, sonra kullanıcı mail adresine gelen kodu yazdığı zaman aktivasyon dosyasını güncelliyordu.... vsvs.. böyle bir aktivasyon motoru yazmıştım ben, daha özellikleri varda yazamayacam şimdi yoruldumnasıl, fikir verebildimmi
![]()
ben baya iyi bir motor yazmıştım, aktivasyon internet bağlantısı istiyordu sonra internetten lerin md5'lerinin bulunduğu bir dosya indiriyordu ardından yazılan in md5'ini alıp o md5'lerin içinde arıyordu, eğer varsa vede bloklanmamışsa pc'nin işlemcisini, bios'un seri numarasını, kullanıcı adını, i vede aktivasyon tarihini bir ini dosyasına kaydedip crypto'luyordu sonra kullanılan kodu benim mail adresime gönderiyordu bende o kodu iptal ediyordum. program her açılışta o ini dosyasını encrypt edip eğer bios, işlemci vs uyumlu vede tarihi dolmamışsa program başlıyordu, eğer bios, işlemci filan uyumsuzsa (yani aktivasyon dosyası başka bir pc'ye kopyalanmışsa) akviyasyonu gerçekleştiren kullanıcının mail adresine doğrulama kodu gönderiyordu, sonra kullanıcı mail adresine gelen kodu yazdığı zaman aktivasyon dosyasını güncelliyordu.... vsvs.. böyle bir aktivasyon motoru yazmıştım ben, daha özellikleri varda yazamayacam şimdi yoruldumnasıl, fikir verebildimmi
![]()
buyurrrryazını takip etmeye çalıştım kördüğüm gibi ama takır takır çalışan bir sistem söz konusunoluyo ya ne buyurması![]()

yazını takip etmeye çalıştım kördüğüm gibi ama takır takır çalışan bir sistem söz konusu![]()