Bing İçin Toplanalım Hadi!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Bing İçin Toplanalım Hadi!!!
Merhaba bildiğiniz üzere Windows Phone cihazlarında arama tuşuna bastığımızda Bing uygulaması çıkıyor.Bu uyg. sağa sola kaydırarak haberler vs erişirken aşağıdaki butonlardan qr kod okuma vs birçok özelliğe sahip.Tabi ana görevi olan arama işi. Ülkemizde Bing'in yerel arama servisi olmadığından Yandex'i kullanmak zorundayız.Ben genel olarak Yandex'i seviyorum ancak Bing uyg. daha gelişmiş çok daha hızlı açılışı ve aramasıyla beni kendine çekiyor.Hadi gelin iki dakikamızı ayırarak geribildirim ile kendimizmi belirtelim.Ancak ben nerden yapılacağını bilmiyorum? Bu arada hem Bing'i hem de Türkçe Sesli Komutu isteyelim, bildirelim sizde, bildirin? Bir de nerden bildircez ?Telefonun yenisi hala gelmedi bilg. hangi site üzerinden yapcaz

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
MicroSoft'a Geri Bildirim Gondermek Lazim

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Özellikle arama tuşuna basınca QR kod okuma işi çok lazım oluyor.
Onun gelmesi kesinlikle lazım.

Geri bildirimi şuradan yapabilirsiniz.
WP'nin ABD sitesinin linki. (Daha çabuk sonuç verebilir)
Tabi talebinizi de ingilizce belirtmeniz lazım doğal olarak.
Eğer ingilizce bilmiyorsanız Türkiye sitesinden de yapabilirsiniz.

Altta "Feedback" yazan bir yer göreceksiniz.
Oradan yapabilirsiniz.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
arama tuşuna basınca google da seçilebiliyor sadece bing ve yandex e bağlı değiliz :oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Daha öncelerde Microsoft Türkiye ye konuyla ilgili mail atmıştım.

sizler de bu konudaki çalışmaları hızlandırmak için formu doldurup taleplerinizi iletebilirsiniz. Talep ne kadar çok olursa o kadar çok dikkat çeker.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Daha öncelerde Microsoft Türkiye ye konuyla ilgili mail atmıştım.

sizler de bu konudaki çalışmaları hızlandırmak için formu doldurup taleplerinizi iletebilirsiniz. Talep ne kadar çok olursa o kadar çok dikkat çeker.

abi bende bing masaüstü olarak açılıyor mobil yapamadım.nasıl yapabilriz bi bilgin varmı bu konuda?

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
arama tuşuna basınca google da seçilebiliyor sadece bing ve yandex e bağlı değiliz :oke:
abi googleı napaılım o sadece web sayfası.Onu tarayıcıdan da gireriz.Bence Türkiye destekli bing uyg. Google'dan daha iyi olur.

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi

Oradan yapabilirsiniz.
Abi Microsoft'a hem mail attım hem de geribildirim yaptım.Sen yazdıysan eğer ing. versiyonunu konuya yaz herkes geribildirim yapsın.Bu arada hem Türkiye hem de ABD sitesine yapın...Ben birazını çevirdim kendim ama şimdi sen daha iyi çevirirsin..:D

- - - Eklendi - - -

Oradan yapabilirsiniz.
Abi Microsoft'a hem mail attım hem de geribildirim yaptım.Sen yazdıysan eğer ing. versiyonunu konuya yaz herkes geribildirim yapsın.Bu arada hem Türkiye hem de ABD sitesine yapın...Ben birazını çevirdim kendim ama şimdi sen daha iyi çevirirsin..:D

ardacumhur

ardacumhur

Üye

ben güncelledimde eski hali daha güzeldi bence :(

Eski halinde de varsayılan arama sağlayıcısı olarak google'ı seçebiliyor muyduk?

Hatırladığım kadarıyla seçilmiyordu o yüzden portico'dan sonra dedim.Portico'yu neden beğenmediniz?

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye

Eski halinde de varsayılan arama sağlayıcısı olarak google'ı seçebiliyor muyduk?

Hatırladığım kadarıyla seçilmiyordu o yüzden portico'dan sonra dedim.Portico'yu neden beğenmediniz?

gece çekimleri eskiden daha iyiydi,hani flaş sız ois li olanlar,sonra hoparlör sesini kısmışlat telefonun tamam cızırtı vardı ilk halinde o gitmiş ama cızırtıyı gidermek için o kadarda kısılmazki.portico dan önce ses seviyesi 15 de iken lumia800 ün son sesine eş değer ses veriryordu şimdi 25 e getirince anca eşit oluyorlar o derece yani.evet google portico dan önce yoktu ama onunda yolunu bulmuştum ben google ana sayfa yapabiliyordum. beğenmeme sebeplerim sadece bunlar. + ları illaki var ama benim için müzik,ses ve gece çekimi ilk sırada geliyor bu telefonda...

- - - Eklendi - - -

tarayıcı ayarlarından mobil görünüme geçmen gerekiyor.

ee zaten bende o şekilde abi ama hala masaüstü görünümü var :(

n000k

n000k

Üye

ee zaten bende o şekilde abi ama hala masaüstü görünümü var :(

dil+bolgeden tarayici ve arama dilini Amerikan ingilizcesi yaparsan Bing gorunumu Mobil oluyor,turkce yaptiginda o kismi masaustu gorunumunde gosteriyor tarayici gorunumu Mobil sectigin halde =/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt